Üye olarak sen de tartışmalara katılabilir, kendi paylaşımlarını yapabilirsin!
Hemen Katıl
Hepsini topla bir totti etmezLige 3 maç 3 galibiyet ile başladı liderler şuan. 10 gol atmışlar 1 gol yemişler.
Malen 3 maç 5 gol atmış İtalya'da, hoca yine doğruları tükürmüş.
Ben mi yanlış hatırlıyorum da Dzeko'lu Salah'lı kadroları yok muydu, arkalarında Pjanic vs vardıRoma'nın en iyi 10 dönemi arasına bile giremez bu dönem.
En müreffeh dönemleri 90-180 yılları arasındaydı bu adamların. Bu dönemi geçtim ne en iyisi. Gasperini, Afrikalı Scipio'un 2. Pön Savaşındaki kontra atağından daha iyisini yapabilir mi? Hiç sanmıyorum.
Aynen aynen...Dediğinde yanlış olan neOlaylar dediği gibi gerçekleşmemiş mi
![]()
Dikkatli dinleyin ramo diyo
Burada esprili bir yolla dediğine eminim, senin köylü hocan Fener dışında ne yapmış, bak adam Başakcity ile tokatlamış Sporting'i
La Sporting leşti o dönem kadro olarak bile. Adamlar zaten kötüydü, Başakşehir kadrosu şampiyonluk kadrosu bu arada o dönem Visca'nın oynadığı topu verdiği katkıyı verecek oyuncu 1-2 ligde. Yani o dönem ki Sporting yenmesi iyi ama abartılacak olay değil kadrolara bakıldığında. Sıkıntı Okan'ın bunu espri olarak denemesi adam ciddi diyor ya, inanarak söylüyor.Burada esprili bir yolla dediğine eminim, senin köylü hocan Fener dışında ne yapmış, bak adam Başakcity ile tokatlamış Sporting'i![]()
O nasıl bir aralıkRoma'nın en iyi 10 dönemi arasına bile giremez bu dönem.
En müreffeh dönemleri 90-180 yılları arasındaydı bu adamların. Bu dönemi geçtim ne en iyisi. Gasperini, Afrikalı Scipio'un 2. Pön Savaşındaki kontra atağından daha iyisini yapabilir mi? Hiç sanmıyorum.