Topluluğumuza Katıl!

Üye olarak sen de tartışmalara katılabilir, kendi paylaşımlarını yapabilirsin!

Hemen Katıl

Futbol Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sara sahaya patır patır bırakıyor.

3-1 ya da 4-1 yeniliriz.
Benim gibi birçok arkadaş skoru doğru bilmiş. Çok da konuşmaya gerek yok çünkü takımın başında bir hoca yok. Takımın başına bokan yerine bi kütüğü koysam bundan kötüsü olmaz. Önce İcardi sonra da Osimhen'in ekmeğini yedi, yiyor. Hocalık namına sıfır sıfır sıfır. Bu arada bir parantez de uğurcan için açacağım. Dünya kupasındaki rezalet performansını kulüpte de devam ettiriyor.

2-1'den sonra gs dağıldı. geçen yıl frankfurt maçında da aynısı olmuştu, iyi oynarken 2 saçma gol yeyip darmaduman olmuşlardı.

O değilde Osi'yi boşverin Lemina olsa veya Abdü bu kadar kötü olmasa yermişiz bunları. 2. gole kadar bildiğin anadolu takımı gibi oynadılar.

Osimhen'i UCL maçından önceki maçta oynatmak hataydı, bunun bedelini ödedik. Osimhen olsa ilk yarıdan bitecek maçtı, hocaya yazar geçerim.

Bu arada Sallai beyinsizi hakkında da konuşmak lazım, rakipte Salazar varken aptal gibi faul yapıyor. Oradan frikik verildiğini gördüğüm an Zalazar'ın golü atacağını anladım, bu kadar salak olunmaz.

Ya atamadığı pozisyonu bak Fenerim kaçırmış gibi sinirlendim :cautious:

Tek yapman gereken 2. yarı top döndürüp beraberliğe yatmaktı, tek yapman gereken şey buydu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri