Topluluğumuza Katıl!

Üye olarak sen de tartışmalara katılabilir, kendi paylaşımlarını yapabilirsin!

Hemen Katıl

Futbol Sohbet

Fenerbahçe - Roma

• Kullanılan toplam oy
    19
  • Anket kapatılmış .
Başarıda adamı takdir eden yok başarısızlıkta Icardi,Torreira,Sane,Barış,Davinson,Apokerim,Muslera,Sallai,diğer futbolcular,Dursun,Kavukçu,Hatipoğlu vs suçlu.
4 yıl üst üste şampiyon ol son 16 yaptır kadro 400m + başkan yine bok, Okan kıtlıktan kadro çıkarmış havası hadi abi...
İşi o onların, para bulacak ve planlama yapacak, neyse abi görürüz bu yönetim başka hoca ile ne yakalayacak bakalım, zaten çok önceden de dedim, YB maçlarından sonra yönetim olaydı da kovaydı Okan'ı, onu bile yapmadılar, kadronun da oyuncu kalitesi hariç yönetmesi kolay bir kadro olduğunu düşünüyorsan da al yeni Tekke örneği var, 2 tane yıldız getirdiler şaftı kaydı, neyse hayırlısı görürüz dediğim gibi olursa

Hüllesiz Yusuf'un Araplara 22'ye gittiğini düşünen Timsah'ın saflık 😌
Ya tamam kardeşim size göre Marcao Minjae'den iyi stoper, Eljif Elmas da hülleyle gitti. Yusuf da hülleyle gitti, hatta Efe Akman Arda Güler'den daha büyük topçu mutlu olun böyle. :ROFLMAO:

Başarıda adamı takdir eden yok başarısızlıkta Icardi,Torreira,Sane,Barış,Davinson,Apokerim,Muslera,Sallai,diğer futbolcular,Dursun,Kavukçu,Hatipoğlu vs suçlu.
4 yıl üst üste şampiyon ol son 16 yaptır kadro 400m + başkan yine bok, Okan kıtlıktan kadro çıkarmış havası hadi abi...

En kıtlık çekmeyen adam Okan olabilir. Düzgün Td'yle sınanmadı, rakipleri heo hata yaptı. Fatih Terim gibi Semih Kaya gibi birisini bile çıkartamadı. Çok rahat döneme geldi valla.

Dünkü maça hakem hakem diyenler takım 2-1 olunca götü başı dağıttı mı dağıttı . Son yarım saat bu takım gol atabilir dediniz mi demediniz eee daha ne hakemi bam bam bam oynarsın sahada varlık gösterirsin hakem dersin rezalet oyun bu takım profesyonellikten uzak 1 gol yiyince değlasmandaysa eyvah eyvah sıfır reaksiyon verebiliyor. Yıllık min. 4-5 milyon Euro net alan oyuncular bu kadar götü başı dagıtıuorlarsa hakem diye savunun haklarını asgari ücret maasınızla böyle devam

En kıtlık çekmeyen adam Okan olabilir. Düzgün Td'yle sınanmadı, rakipleri heo hata yaptı. Fatih Terim gibi Semih Kaya gibi birisini bile çıkartamadı. Çok rahat döneme geldi valla.
O doğru, beğeni atmışsın ama İso'ya da kötü hoca demiş :d @Zoro

Geri