Topluluğumuza Katıl!

Üye olarak sen de tartışmalara katılabilir, kendi paylaşımlarını yapabilirsin!

Hemen Katıl

Futbol Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tebrik ederim Fenerbahçe'yi ve bütün fenerlileri.

Öyle yönetimlik bir şey falan da yoktur ciddi diyorum bak
Sana senin çok sevdiğin yav he he sözüyle cevap veriyorum.

Maç sonu çıkıp mal mal o niye oynamıyor bu niye oynamıyor diye kameralara konuşan Yönetim değil mi?

Uçan kuşu bile 5 paragraflık metinlerle yalanlarken günlerdir hocanın istifası konuşulduğu halde çıkıp hocanın arkasındayız demeyen Yönetim değil mi?

Beşiktaş maçından sonra başka teknik direktör aramaya başlayan Yönetim değil mi?

Neyse reis aynen İsmail Kartal yarı yolda bıraktı falan filan en haklı sensin

Bu Fener lobisi çok tehlikeli, feyk back istifa haberleriyle drama çıkaran tayfadan sıyrıldılar bir anda, dikkat etmek lazım @gs lobisi
Sportif direktor ben olsam bu takimi daha iyi yonetirim. Araya bir sampiyonluk sikistirirdim. Bende vasifsizim futbolu yonetenlerde. En azindan guncel futbolu onlardan daha iyi bildigimi dusunuyorum.

O yuzden siz rahat olun ustalar en sakin sezonda bile Valencia'nin kiz kardesi kacirildi bu kulupte bir sekilde drama cikar.

Ömrüm boyunca her bir gün Fenerbahçe şampiyonluğu görmemen için dua edeceğim. Beşiktaş lobisinde çok muhatap olmayalım merhaba merhaba o kadar...
Benim ne suçum var ya, çizgi film sitesi yüzünden cehenneme gidersem ailemin yüzüne de bakamam

Benim ne suçum var ya, çizgi film sitesi yüzünden cehenneme gidersem ailemin yüzüne de bakamam
Niye cehenneme gidesin ya sadece Fenerbahçe şampiyonluğu görmeyeceksin. Duamda cehenneme gitmesin sadece şampiyonluk görmesin diye özellikle belirtirim sıkma canını

Sportif direktor ben olsam bu takimi daha iyi yonetirim. Araya bir sampiyonluk sikistirirdim. Bende vasifsizim futbolu yonetenlerde. En azindan guncel futbolu onlardan daha iyi bildigimi dusunuyorum.

O yuzden siz rahat olun ustalar en sakin sezonda bile Valencia'nin kiz kardesi kacirildi bu kulupte bir sekilde drama cikar.
Şimdi dışarıdan bakıyoruz tabi aynı takım taraftarı değiliz, buradan da görüyorum, çevremde de var, geçenlerde de yazdım, yani çok fazla kişilerin isimleri üzerinde duruyorsunuz gibi geliyor bana ya, ne önemi var Aziz'in Ali'nin, ne önemi var İsmail'in Aykut'un, kim başarılı oluyorsa,olacaksa o gelsin, başarısız olursa da gitsin, bana biraz garip geliyor bilmiyorum.

Şimdi dışarıdan bakıyoruz tabi aynı takım taraftarı değiliz, buradan da görüyorum, çevremde de var, geçenlerde de yazdım, yani çok fazla kişilerin isimleri üzerinde duruyorsunuz gibi geliyor bana ya, ne önemi var Aziz'in Ali'nin, ne önemi var İsmail'in Aykut'un, kim başarılı oluyorsa,olacaksa o gelsin, başarısız olursa da gitsin, bana biraz garip geliyor bilmiyorum.
Tek bir istegim var. Sozunu tutacak başariya aç bir baskan ve liyakatle secilmis hoca.

Bu kulubun tek ihtiyaci olan bu.

Reis,cikip basin aciklamasinda youtube elestiriyi falan gecelim bana oyunu sorun dese herkes ters kose olacak. Yok su iyi cocuk yok bu boyle cocuk muhabbetine girmekten taktik teknik dusunmuyor hoca. Kafada futbol yok cunku nasil sizi g*t edebilirimin dusuncesi var.

Sen o soyunma odasinin liderisin Ismail hocam o cocuklarin agabeyi degilsin dememis kimse. Anlamadi bu durumu malesef.
Çık ne yaptıysan anlat teşekkür et git, ne güzel maç çıkarmışsın tadını çıkar bırak biz de tadını çıkaralım.
Sana senin çok sevdiğin yav he he sözüyle cevap veriyorum.

Maç sonu çıkıp mal mal o niye oynamıyor bu niye oynamıyor diye kameralara konuşan Yönetim değil mi?

Uçan kuşu bile 5 paragraflık metinlerle yalanlarken günlerdir hocanın istifası konuşulduğu halde çıkıp hocanın arkasındayız demeyen Yönetim değil mi?

Beşiktaş maçından sonra başka teknik direktör aramaya başlayan Yönetim değil mi?

Neyse reis aynen İsmail Kartal yarı yolda bıraktı falan filan en haklı sensin
Ne önemi var yönetimin ne dediğinin ? Millet asgari ücretle çalışacak iş bulamıyor gelmişsin bir konuma oyununu oynat sen bu sonuçları alınca yönetim ne yapacak ? Yönetim bu maçtan sonra adamı kovacak mıydı yani ? Zaten kovulacak reddeye geliyorsan da kovul git işine bak. Ergen ergen tripler yok o bana bunu diyor şu bana şunu diyor falan yönetimse de sizin idddia ettiğiniz gibi çık yönetim de.

Bu gereksizi yerince aziz savunuyor gibi oluyorum galiba anladığım ama aziz falan savunduğum yok iki tane birbirinden kötü eleman var aziz daha kötü tabi umarım en yakın zamanda o da istifa eder.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri