Topluluğumuza Katıl!

Üye olarak sen de tartışmalara katılabilir, kendi paylaşımlarını yapabilirsin!

Hemen Katıl

Futbol Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Başlatınca gotsun ama kendin yapınca problem yok mu?
Türkiye'de hülle, şike gibi şeylerin yapıldığı belli ya. Biriniz fener yapıyor diyor, diğeriniz gese. Bence de gese yapıyor :pşşt:

Senden objektif şekilde cevap bekleyen de hata zaten, yarın öbür gün Fenerli bir oyuncu sahada karşıdaki takım oyuncusu silahla vursa ne var bunda falan dersin sen :d
La sen objektif misin ki öyle cevap bekliyorsun. Yazdığın şeyden kendinin haberi yok. Kerem olayı Carlos olayı yazdığından bambaşka şeyler ama işine gelen yere çekiyorsun sonra objektiflikten bahsediyorsun.

Eğer sizin bir topçuyu vurursa bir gün bizim topçulardan biri şöyle bir ortam kurup sana yorum yapacağım "objektif olarak" emin ol... :)

Sane Zaha'nın 1 sezonda yaptığı istatistikleri 2 sezon toplamında yaparsa kıyaslarız beyler, bakalım 2 sezon toplamında Zaha'nın tek sezonluk istatistiklerine ulaşabilecek mi?

Birbirleriyle bir gram benzerlikleri olmayan bambaşka oyuncular. GS'de kullanımlarıda bambaşka Zaha forvet gibi oynadı Sane bildiğin sağ açık yaratıcı oyuncu.. 4-4-2 sağ açığı Sane... Bu tarz ortalığı karıştıran muhabirlere rağbet etmeyi bırakın bence. İstatistiklerede bir bakalım : )

Son düzenleme:
Vayy be acun yine kaybetmedi

sen kimsin tanımıyorum ben? galatasaray öven adam mısın @Croc gibi? Gerçi onu da tanımıyorum
yine @Sir Crocodile yerine ben etiketlenmişim :D bu forum ortamlarına girdiğimden beri bu kullanıcının görünmez kalkanı oldum
ona atılan tüm laflar bana isabet ediyor:LOL:

Hele bu seferki darbe... Takım tutma işlerini bırakmadan önce fenerliydim ben ayıptır günahtır bana 🤭

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri