Nebukadnezar
★★
Bizim taraftar grupları çok ayrıştı diğer camialarda bir noktadan toplanıyorlar ama bizde yok o durum. Yücelci, Aratçı, ANÇci, Fikocu, Adalıcı, Sergenci, Şenolcu ... diye gidiyor ve bunların hiçbiri birbirini sevmiyor. Şimdi bir de yeni taraftar grupları çıktı biri keş tas kafalı keko kitle, diğeri sadece yönetim eleştiren iyi işleri dile getirmeyen kilte, diğeri elit kitle. Çok fazla ayrıştık, taraftarın haklı olduğu kısımlar var ama bunu insan gibi yapmıyorlar.Hadi futbolcuya sallasınlar tamam, sevgilisine eşine saldırmak kadar şerefsizce bir hareket var mı? Adamım diye ortada gezerler, dünyadaki en önemli şey 90 dakika izlenen maç değil. Tamam maçı izleyince canınız sıkılıyor olabilir ama sahadaki topçunun daha çok sıkılıyor.
Benim bakkal arkadaş var yanına her gittiğimde futbolculara çöp çekip duruyor. Koyu Beşiktaş'lı ama Beşiktaş için taş üstüne taş koymuş birisi değil. İnönü'de parası olduğu halde beleş tepeden maç izleyen bir tip. Sonra da ben isterim arkadaş deyip, ne forma alır ne lisanslı ürün alır ne başka bir şey yapar. Sosyal medyadan futbolculara, yöneticlere falan küfür eder. Bu tipler son zamanlarda çok çoğaldı ne kadar laf anlatmaya çalışsam da laf fayda etmiyor. 1-2 tane sosyal medya faresinin peşine takılıyorlar sonrası da bu zaten.