Futbol Sohbet

Reis sağı solu belli olmayan icardi ve barış seni nasıl şampiyonlar liginde götürecek ? Sağı solu belli olana kadar şampiyonlar ligi varken moratanın kalması niye mantıksız olsun.

Ligin ikinci yarısında ne var ? Kazanacağın.
Osimhen tek forvet bütün cl maçlarını oynar. Ligte dinlendirmek için de barış ve icardi işte. Morata ya Cenk tosun muamelesi yapılıp 3. Forvet olarak tutulacaksa zaten kalsın bence ama ben üçlü defle başarılı olamayacağımızı düşündüğüm için realist şekilde olacakları konuşuyorum. Yoksa tek 9 oynayacaksak morata üçüncü santrafor olarak dursun kulübede artısı var zararı yok.

Osimhen tek forvet bütün cl maçlarını oynar. Ligte dinlendirmek için de barış ve icardi işte. Morata ya Cenk tosun muamelesi yapılıp 3. Forvet olarak tutulacaksa zaten kalsın bence ama ben üçlü defle başarılı olamayacağımızı düşündüğüm için realist şekilde olacakları konuşuyorum. Yoksa tek 9 oynayacaksak morata üçüncü santrafor olarak dursun kulübede artısı var zararı yok.
Sizin mal ŞL'ye de 2-3 forvetle çıkacak kadar salaksa o zaman bir şey yapamayız reis, ligde oynatır işte tüm forvetleri rahat rahat.

bildiğim kadarıyla morata gidiyor 9 10 milyon kadar bir paraya.

Bir tur da ben kan ağlayam diyorum sanırım :ROFLMAO:

Satari ip tv aldım ben geçen sene babam için ki o sırada bende alfa ip tv de vardı halihazırda. Peder kullanamayınca fazladan tod aldık. Sayemde üç ayrı yerde maç izlenebiliyordu. Sonuç? Gs şampiyon oldu adamlar bizim eve gelip nasılsa Osimhen gol atar diye keyifle maç izlediler. Biz de ilk deplasman galibiyetini paralel evrende aldık. Bu kadar para verip de sıfır verim aldığım başka bir şey olmamış olabilir :D

• Haha
Tepkiler: Skywalker
Satari ip tv aldım ben geçen sene babam için ki o sırada bende alfa ip tv de vardı halihazırda. Peder kullanamayınca fazladan tod aldık. Sayemde üç ayrı yerde maç izlenebiliyordu. Sonuç? Gs şampiyon oldu adamlar bizim eve gelip nasılsa Osimhen gol atar diye keyifle maç izlediler. Biz de ilk deplasman galibiyetini paralel evrende aldık. Bu kadar para verip de sıfır verim aldığım başka bir şey olmamış olabilir :D
Fatih hoca için alasım var sadece. Çok kararsızım ya.

Fatih hoca için alasım var sadece. Çok kararsızım ya.

Fatih hocanın fazla zamanı yok kardeş ölü yatırım yapma Satari iptv al. Bu yönetim kendi gitmeden hocayı sepetler abdullah için son bir kurşun bile atabilir. Kendine yazık etme parayı bi fakir fukaraya ver belki duası bir işe yarar :D

• Haha
Tepkiler: Skywalker
Reis sağı solu belli olmayan icardi ve barış seni nasıl şampiyonlar liginde götürecek ? Sağı solu belli olana kadar şampiyonlar ligi varken moratanın kalması niye mantıksız olsun.

Ligin ikinci yarısında ne var ? Kazanacağın.
Böyle konuşunca sana hak verdim, kafama yattı, devre arasına kadar takılsın madem satıştan bize para da gelmeyecekse.

• Haha
Tepkiler: redteror

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü