Futbol Sohbet

ligin başlamasına şunun şurasında hiçbir şey kalmadı ama geçen 2 ay, bizden bu sezon da bir halt olmayacağını düşündürttü bana . sağlık olsun, yapacak bir şey yok. barcelona, roma, liverpool ve atletico madrid'i takip eder ve keyfime bakarım bu sezon.

Trabzonsporlu arkadaşlar @Skywalker @Zogolo hadi yine en rahat sizsiniz. Bak biz Feyenoord maçında yeni transferler oynayacak mı yok elenecek miyiz eleyecek miyiz? Hep bir kaos hep bir kaos. Size imreniyorum eğer Ali Koç'u göndermezsek seneye aynı rahatlıktan isterim:cool:

Trabzonsporlu arkadaşlar @Skywalker @Zogolo hadi yine en rahat sizsiniz. Bak biz Feyenoord maçında yeni transferler oynayacak mı yok elenecek miyiz eleyecek miyiz? Hep bir kaos hep bir kaos. Size imreniyorum eğer Ali Koç'u göndermezsek seneye aynı rahatlıktan isterim:cool:
Başkanı yollayamama derdi bizde de var nereye rahatız ?

EDW9Np3.png

Son düzenleme:

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü