Federasyon başkanı da İHO olunca dedim "beyük siştuk".Tek bir gün bile iyi bir haber alamıyoruz. Ne çeşit bir cehenneme düştük anlamadım![]()
Federasyon başkanı da İHO olunca dedim "beyük siştuk".Tek bir gün bile iyi bir haber alamıyoruz. Ne çeşit bir cehenneme düştük anlamadım![]()
Eren lemina falan bence değil de genel olarak yorumun haklı :d sizde boey kerem apo falan derim son dönemlerde. Elmasa dönüşecek oyuncu bulmak başarı. Ayrıca fazla talibi olan bir oyuncuyu parayı fazla bastırmadan almak da başarı sayılabilir. Bunun için de kulübünün vizyonu, katıldığı turnuva, oyuncunun çalışacağı hoca-teknik ekip, tesisler, oyuncu hakkında yapılan projeler vs de etkili oluyor.Orkun kökcü , Osimhen , skriniar bunların hiçbiri transfer başarısı değildir. Parayı verip alıyorsun . Fazlasıyla verip alıyorsun hem de. Günlük hayatınızda gidip bir ürünü bayiden etiket fiyatını verip alınca şanslı hissediyor musunuz kendinizi? Aynı şey.
Transfer başarısı = eren Elmalı , lemina, Sasha boey, Ferdi Kadıoğlu falandır filandır.
Orkun’la lemina uzaktan yakından alakası yok ki . Lemina 1.5 milyon mu ne bonservise alındı maaştan bağımsız . suan satsan en az 15 milyon . Orkun ise bonservis olarak ederini verdi bjk. Maaş olaraktao pozisyonda alabileceği çok yüksek rakamı alıyor.Orkun ve Lemina benzer transferler yüksek aidiyet, duygusal tercihler falan filan. Lemina GS'yi bilmese 2-3 kat fazla fiyat çekerdi ya da araba giderdi.
Osimhen'de duygusal bir tercih diyebiliriz. Sonuçta 3 misli para veren arap kulübü vardı Avrupa teklifleri vardı. Bence taraftar müthiş idare etti bu transferi uzamaya başladığı an bırakın osimhen'i işimize bakalıma getirdi durumu. Sadece pra olsa mevzu araba giderdi. Yönetimden çok camianın bir başarısı olarak görüyorum.
Lemina yı 2.5 a aldık. Suan sırf transfermarkt değeri 7.5 . Bence en az 10’a gider . Yarım sezonda sana istediğini vermiş nokta atışı transfer hemde ucuza almışsın en az x4 e satıyorsun nasıl başarı dğeil :dEren lemina falan bence değil de genel olarak yorumun haklı :d sizde boey kerem apo falan derim son dönemlerde. Elmasa dönüşecek oyuncu bulmak başarı. Ayrıca fazla talibi olan bir oyuncuyu parayı fazla bastırmadan almak da başarı sayılabilir. Bunun için de kulübünün vizyonu, katıldığı turnuva, oyuncunun çalışacağı hoca-teknik ekip, tesisler, oyuncu hakkında yapılan projeler vs de etkili oluyor.
Federasyon başkanı da İHO olunca dedim "beyük siştuk".
Sadece şu bankalar birliğinden çıkılsa bile Serdar Adalı direkt başarılı derim. Orkun transferinde kendisine + yazdı ama kanat olmayışı takımda 3-4 yıldır takıma - yazıyor. Hemen td gönderiyoruz, sonra yönetim yemeye başlıyoruz. Bu kafayla Beşiktaş 3-4 yıl toparlanamaz.
Serdar Adalı kendisi borç versin kulübe ödesin, bankalar birliğinden çıkılması o kadar zor değil. Böyle olunca oyuncudan gelecek para direkt cebimize girmeyecek. Bir de Gedson transferinden gelen gelirle direkt oyuncu alınacakmış. Herhalde 6 numaraya gidecekler de önce şu Ox, Musrati, Amir, Onana'ları göndermeleri lazım. Sonra transferlere devam etmeliler bence. Zaten Shaktar maçı geçti diye bakıyorum, bundan sonraki süreç bu olmalı.
Gedson transferinde çok konuşulan şey var, bazıları da 20+8 olacak 5'i kolay bonuslar diğer 3'ü de lig başarısı falan demiş. Bana bonuslarda biraz daha esneyebilirler gibi geliyor. 30m avro falan olursa ne ala tabiki. Gedson'un satılması da ligdeki oyuncu satış fiyatını yükseltmesine yardımcı olur. Diğer takımların Ferdi ve Boey transferi bize de yaramış olduğu gibi.
Kayırmaya kalksalar onu da beceremezler. Bizimkilere 3 verseler aman diğerlerinin sesi çıkmasın diye onlara 5 verirler.Bir yere trabzonspor ile ilgili biri geliyorsa en çok korkması gereken her daim Trabzonsporlulardır. Iho seçilince helölö diyorlardı ama biz biliyorduk böyle olacağını. Çünkü içlerinde aman Trabzonsporu kayırıyor demesinler endişesi taşıyorlar hep. O yüzden kulübün anası ağladı zaten sene boyu.
Rusya pazarı sıkıntılı pazar. Çok referans olamayacak bir pazar yani. Şu an kapalı pazar konumunda olduğu için böyle söylüyorum yani.
Kesinlikle zihniyet değişilmeli. Gelecek sezon ödenecek opsiyonlarla birlikte 55 milyon para harcadık. Ama hala 5 tane ilk 11 oyuncusu ihtiyacımız var...
Gedson'dan 30 + 15 Semih desek diğer satışlarla birlikte 50 milyonluk bonservis gelirini geçmiş oluyor takım. Bunu transfer başarısı diye pazarlayacaklar, ona yanıyorum.![]()