Futbol Sohbet

usta fener elemelerde transfer yapmıyor diye üzülüyorduk şimdi daha kötü elemelerde eldeki en iyi oyuncu satılıyor
Valla sayenizde fenerin keyif gıcır. Skriniar gelecek, turu rahat atlarlar ki ben mevcut durumda bile rahat atlayacağını düşünüyorum fenerin.

Adamların hem çok sakatı var hem de bir çok oyuncu sattılar üçü çok önemli oyuncusu. Yerine gelenlerin ne vereceği belli değil.

Ama Benfica'yı geçmek zor. Büyük ihtimalle orada takılır fener. Benfica'yı da geçerlerse Ali Koç basın açıklamasıyla bugüne kadarki tüm başarısızlıklardan sizi sorumlu tutar ✍️

• Haha
Tepkiler: Crocus
Gelecek hafta lig maçı var ama kalede daha ne doğru dürüst kaleci var ne de Osimhen gelebilmiş değil. Umarım en kısa sürede şu iki problem çözülür de geçen sezon kadar olmasa bile bu sezonda sancılı bir başlangıç yapmış olmayız.

Gelecek hafta lig maçı var ama kalede daha ne doğru dürüst kaleci var ne de Osimhen gelebilmiş değil. Umarım en kısa sürede şu iki problem çözülür de geçen sezon kadar olmasa bile bu sezonda sancılı bir başlangıç yapmış olmayız.
Donna, Alisson, Sommer en kötü ihtimalle Sanchez. Bunlardan bir geldiği sürece sıkıntı yok. Ligde Günay idare eder. Şl'ye kadar da yeni kaleci uyum sağlar.

Sanchez soru işareti ama ilk üçünü almak için beklemek zorundalar, birbirine bağlı süreç. Ama hiç birini alamazlarsa vasat bir kaleciye kalırlarsa topa tutulurlar doğal olarak.

Bu arada FB'de bütçe ne durumda bilmiyorum ama ilerleyen süreçte bunlardan biri, Sommer falan FB'ye düşebilir.

• Like
Tepkiler: Sakata Gintoki

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü