Futbol Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Niye bu konuda bu kadar ısrarla yazıyorsun gelmez gelmez diye? Kerem fanı mısın? Adam fenerli. Fenerin parası olsa gelir bu arada. Ama şu an kulübün parası yok. He gelmesini de istemem onda rakip kulüp baskısını kaldıracak mental yok zaten. Ki onun yerine çok daha ucuza yabancı iyi isimler bulunur. Yerli konusunda elimiz darda da değil.
Kerem fanı değilim de fanı olmak la gelmez demek ne alaka. (( :
Hakkı yenen bir topçu bence. Tıpkı barış gibi.

Konu gündeme gelmiş ki yazmışım. Ben Kerem'in fenerli olduğunu bilmiyorum. Ama fenerle ve fenerlilerle arasında Yunus'tan bile daha fazla gerilim var. Ferdi çocukken GS'li olsa da onun da bize geleceğini sanmam.

Kerem gibi bir topçuya şuan FB'nin de BJK'nin de çok ihtiyacı var. Dediğim gibi geleceğini sanmıyorum ama gelirse her türlü dalgamızı geçeriz adam milli takım için az dibe vurulmadı malum.

Bu işin gır gır tarafı. Şartlar oluşsa GS de zamanın da dalga geçtiği Osa'yi, Mert'i falan alırdı.

Niye bu konuda bu kadar ısrarla yazıyorsun gelmez gelmez diye? Kerem fanı mısın? Adam fenerli. Fenerin parası olsa gelir bu arada. Ama şu an kulübün parası yok. He gelmesini de istemem onda rakip kulüp baskısını kaldıracak mental yok zaten. Ki onun yerine çok daha ucuza yabancı iyi isimler bulunur. Yerli konusunda elimiz darda da değil.

Aynen fanatik Fenerliymis hshshshs, olm sosyal medyada gördüğün her şeye inanma ya, bu arada sevmiyorum ben Kerem'i, isterse size gelsin ama her topçuya da bu da Fenerli, o da Fenerli demeyin la, bu kadar Fenerli varsa biz niye görmüyoruz, nereye saklandınız 🤭

• Haha
Tepkiler: Arthur
Yine ne hikaye yazıyorsun la? Kaç tane eski topçun var? Hakan senin eski topçun mu? Yurt dışına sattığınız bir kerem bi boey var işte :d
Boey'e de gidersiniz, Ali Ram'in transfer politikası zaten Ğassaray hangi oyuncuya giderse ona teklif yapmak, şaşırtmaz 🤭

• Haha
Tepkiler: Glorfindel

Aynen fanatik Fenerliymis hshshshs, olm sosyal medyada gördüğün her şeye inanma ya, bu arada sevmiyorum ben Kerem'i, isterse size gelsin ama her topçuya da bu da Fenerli, o da Fenerli demeyin la, bu kadar Fenerli varsa biz niye görmüyoruz, nereye saklandınız 🤭
Doğru yol şey mi ülkedeki tüm olaylara sessiz kalıp, 2-3 günde bir Gazze paylaşımı yapıp, lüksünden vazgeçmemek için İsrail markaları kullanmaya devam etmek mi

Doğru yol şey mi ülkedeki tüm olaylara sessiz kalıp, 2-3 günde bir Gazze paylaşımı yapıp, lüksünden vazgeçmemek için İsrail markaları kullanmaya devam etmek mi
Ben Kerem'i sevmiyorum zaten, ama Glo Fenerli diyor adama, değil dedim sadece, alın hayrını görün, ne diyim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü