Futbol Sohbet

Günay ın performans olarak altta kaldığı bir maç hatırlamıyorum.

• Like
Tepkiler: justahuman
Donna, Alisson, Sommer en kötü ihtimalle Sanchez. Bunlardan bir geldiği sürece sıkıntı yok. Ligde Günay idare eder. Şl'ye kadar da yeni kaleci uyum sağlar.

Sanchez soru işareti ama ilk üçünü almak için beklemek zorundalar, birbirine bağlı süreç. Ama hiç birini alamazlarsa vasat bir kaleciye kalırlarsa topa tutulurlar doğal olarak.

Bu arada FB'de bütçe ne durumda bilmiyorum ama ilerleyen süreçte bunlardan biri, Sommer falan FB'ye düşebilir.
Abi bu saatten sonra spekülasyon yerine kesin bir hedefe odaklanılması gerektiği düşünüyorum.

• Like
Tepkiler: justahuman
Günay ın performans olarak altta kaldığı bir maç hatırlamıyorum.
Geçen maç ayağını övdüm diye sonradan biraz batırdı ama olsun. Ederson haberlerinden dolayı ayak kalitesi göstermeye biraz fazla odaklandı sadece.

Ben total performansta Ederson'u yerse şaşırmam.

• Like
Tepkiler: Bavs

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü