Bavs
★★★★
Abi bu saatten sonra spekülasyon yerine kesin bir hedefe odaklanılması gerektiği düşünüyorum.Donna, Alisson, Sommer en kötü ihtimalle Sanchez. Bunlardan bir geldiği sürece sıkıntı yok. Ligde Günay idare eder. Şl'ye kadar da yeni kaleci uyum sağlar.
Sanchez soru işareti ama ilk üçünü almak için beklemek zorundalar, birbirine bağlı süreç. Ama hiç birini alamazlarsa vasat bir kaleciye kalırlarsa topa tutulurlar doğal olarak.
Bu arada FB'de bütçe ne durumda bilmiyorum ama ilerleyen süreçte bunlardan biri, Sommer falan FB'ye düşebilir.
Geçen maç ayağını övdüm diye sonradan biraz batırdı ama olsun. Ederson haberlerinden dolayı ayak kalitesi göstermeye biraz fazla odaklandı sadece.Günay ın performans olarak altta kaldığı bir maç hatırlamıyorum.
Whitebear Reis sonuna kadar destekliyorum hatta 5 forma fotoğrafı atmazlarsa süresiz banla gsli kardeşleri
En az 3 forma fotoğrafı görmezsem Gslilere toplu ban var.
Sezona damga vuracak Cengiz Ünder forması dururken kim ne yapsın Ofsimen formasınıBirer tane de senle @justahuman'a yaptırıcam o formadan
Yazdığın gibi paylaşım gelmiş reis, duyum mu aldın naptın@Whitebear D nerede bu osimhen ne zaman gelecek bu adamyeter da
Tarihte bugün İcardi'nin bonservisini almışız. Paşamızın sayesinde Osimhen alacak seviyeye geldik ahraz fanlar utanır mı sanmam.Yazdığın gibi paylaşım gelmiş reis, duyum mu aldın naptın
kalbim temiz ondandırYazdığın gibi paylaşım gelmiş reis, duyum mu aldın naptın