RedAcT
★★
Gelecek AKP milletvekiliBen bu adama kuruluyorum ilgili haberler gördükçe. Yanlış anlama
Gelecek AKP milletvekiliBen bu adama kuruluyorum ilgili haberler gördükçe. Yanlış anlama
Peki Çobani'nin beklenmedik Türkiyeli çıkışı üzerine Kerem Fenerbahçe için biçilmiş kaftan mıdır ?Gelecek AKP milletvekili
Sürekli yazdığını gördüm de ondan garibime gittiKerem fanı değilim de fanı olmak la gelmez demek ne alaka. (( :
Hakkı yenen bir topçu bence. Tıpkı barış gibi.
Konu gündeme gelmiş ki yazmışım. Ben Kerem'in fenerli olduğunu bilmiyorum. Ama fenerle ve fenerlilerle arasında Yunus'tan bile daha fazla gerilim var. Ferdi çocukken GS'li olsa da onun da bize geleceğini sanmam.
Kerem gibi bir topçuya şuan FB'nin de BJK'nin de çok ihtiyacı var. Dediğim gibi geleceğini sanmıyorum ama gelirse her türlü dalgamızı geçeriz adam milli takım için az dibe vurulmadı malum.
Bu işin gır gır tarafı. Şartlar oluşsa GS de zamanın da dalga geçtiği Osa'yi, Mert'i falan alırdı.
Çocuğun okul anıları falan var. Gs ekmeğini yerken gsliyim der tabi :d zaten linçliyordunuz fenerliyim dese taşlardınız herhalde :d
Aynen fanatik Fenerliymis hshshshs, olm sosyal medyada gördüğün her şeye inanma ya, bu arada sevmiyorum ben Kerem'i, isterse size gelsin ama her topçuya da bu da Fenerli, o da Fenerli demeyin la, bu kadar Fenerli varsa biz niye görmüyoruz, nereye saklandınız![]()
Çevirme şimdi. Gsli oyuncular dedin bi kereme teklif yapılmış. Şimdi de gsnin gittiği oyuncular diyorsun çevir kazı yanmasın :d he sanki gs fenerin gittiği oyunculara teklif yapmıyormuş gibiBoey'e de gidersiniz, Ali Ram'in transfer politikası zaten Ğassaray hangi oyuncuya giderse ona teklif yapmak, şaşırtmaz![]()
Ne alındın be öğlen öğlen, Osi gelmeden yakmaya başlamış seni diye yorumladımSürekli yazdığını gördüm de ondan garibime gitti
Çocuğun okul anıları falan var. Gs ekmeğini yerken gsliyim der tabi :d zaten linçliyordunuz fenerliyim dese taşlardınız herhalde :d
Çevirme şimdi. Gsli oyuncular dedin bi kereme teklif yapılmış. Şimdi de gsnin gittiği oyuncular diyorsun çevir kazı yanmasın :d he sanki gs fenerin gittiği oyunculara teklif yapmıyormuş gibi
Ülkedeki her olayı paylaşmak zorunda mı? Gazete mi bu adam da her gün manşet atsın. Yangın paylaşsa kadın cinayetlerini neden paylaşmadın? Onu paylaşsa imamoglunu neden paylaşmadın? Böyle bir dünya yok. Kaldı ki gördüğüm kadarıyla paylaşıyor da. Ayrıca gazzede olağanüstü insanlık dışı bir durum var bunu da paylaştığı için gurur duyuyorum Keremle.Doğru yol şey mi ülkedeki tüm olaylara sessiz kalıp, 2-3 günde bir Gazze paylaşımı yapıp, lüksünden vazgeçmemek için İsrail markaları kullanmaya devam etmek mi
Ali başganla yoğurt yerler artıkPeki Çobani'nin beklenmedik Türkiyeli çıkışı üzerine Kerem Fenerbahçe için biçilmiş kaftan mıdır ?
Ali: Keremcim Greek Yogurt'un neli olsun ?Ali başganla yoğurt yerler artık![]()
Eskiden ne iyi takımdık be usta... 2013 öncesi feneri özlüyorum bazen.Benim üstün çabalar sonucu elde ettiğim anewliz sonuçlarım ile Ali Koç'un yıldız öngörüsü uyuşuyor. O sene bu sene
Konudan bağımsız, bu kız bizim spor salonuna geliyor, 2-3 kere görme şerefine nail oldum, gerçekte daha da güzel