artyomdh
★★★★
@Whitebear D usta ne diyor bu adam böyle.Konudan bağımsız, bu kız bizim spor salonuna geliyor, 2-3 kere görme şerefine nail oldum, gerçekte daha da güzel![]()
@Whitebear D usta ne diyor bu adam böyle.Konudan bağımsız, bu kız bizim spor salonuna geliyor, 2-3 kere görme şerefine nail oldum, gerçekte daha da güzel![]()
Yanlış hatırlamıyorsan sen de İzmir'deydin, Folkart Carrera'ya gidersen, belki bir gün sen de şirinleri görebilirsin@Whitebear D usta ne diyor bu adam böyle.
Geçen gün bir instagram hesabı gördüm adam böyle kızların gittikleri spor salonu ücretli olarak satmaya çalışıyordu ……Konudan bağımsız, bu kız bizim spor salonuna geliyor, 2-3 kere görme şerefine nail oldum, gerçekte daha da güzel![]()
İstanbuldayım ben usta da bu hanfendi @Whitebear D ile sevdiğimiz bir influencer. Bir tık kıskandık seni...Yanlış hatırlamıyorsan sen de İzmir'deydin, Folkart Carrera'ya gidersen, belki bir gün sen de şirinleri görebilirsin![]()
Biz de takipteyiz 2-3 senedir :dİstanbuldayım ben usta da bu hanfendi @Whitebear D ile sevdiğimiz bir influencer. Bir tık kıskandık seni...
Bizim salon öyle değil ya, direkt gold diggerlar falan organik olarak var :d Öğlenleri hatta sanırım paralı asker daha çok gidiyordur, iş çıkışı kalabalık oluyor azGeçen gün bir instagram hesabı gördüm adam böyle kızların gittikleri spor salonu ücretli olarak satmaya çalışıyordu ……
Konudan bağımsız, bu kız bizim spor salonuna geliyor, 2-3 kere görme şerefine nail oldum, gerçekte daha da güzel![]()
Aynı dambıla falan mı dokunuyorsunuz?Konudan bağımsız, bu kız bizim spor salonuna geliyor, 2-3 kere görme şerefine nail oldum, gerçekte daha da güzel![]()
Hangi salonKonudan bağımsız, bu kız bizim spor salonuna geliyor, 2-3 kere görme şerefine nail oldum, gerçekte daha da güzel![]()
Dediğimi anladın mı emin değilim. Influencer birkaç kızın gittiği spor salonunu parayla satıyor. Böyle kız derken bjnu kastettim.Bizim salon öyle değil ya, direkt gold diggerlar falan organik olarak var :d Öğlenleri hatta sanırım paralı asker daha çok gidiyordur, iş çıkışı kalabalık oluyor az