Futbol Sohbet

Camiada yükselmek için düzgün tüm isimler bunlarla birlikte çalışmak zorunda kalıyor. Sonra da güzelleme yapıyorlar. Yani dediğin gibi öncü kişiler. Twitter'da en çok bunların etkileri var. Alper'in son günlerde yükselmesinin nedeni Adalıcı olması. Bülent'te kendi medyasına iyi scouting yapıyor. Şu an çoğu Beşiktaş'lı Berkcan ve Fixanalizi seviyor. Düzgün tipler, bir de HTalks'tan gelen Koray Koç var. Ama HTalks'ta artık bizim camia olarak bakılmıyor, GS'liler daha çok takip ediyorlar adamı biraz daha sosyal medya fenomeni gözümde.

Yöneticiler transfer yapmak için yapıyorlar. Scouting falan yok. Geçen sene Joao Mario alındı, aldıklarında analizciler el freni bu adam falan dediler ama son gün fırsat transferi olarak yapıldığı için sanki kanat alınmış gibi yapıldı. Bir de muhabirler de artık futbol yorumlamaya başladılar. Bunlar muhabir futboldan az çok anlıyorlardır ama analiz gibi bir şey yapmak için bu konuda eğitim veya uğraşın olması lazım. Sırf transfer gördükleri için yönetimi övüyorlar. Doğru bir iş değil bu.

Immobile geldiğinde kimse mutlu değildi 1 tane daha forvet şart diyorduk, GS maçı bizi biraz hipnoz etti. Sonra da zaten eleştirilerin hedefi oldu. Çoğu analizci bu oyuncu alınacaksa 1 tane daha forvet alınmalı dediler ama 35-36 yaşındaki adamı ana forvet yapıp sezonu harcadılar. Takımda 3-4 yıldır direkt kanat yok. Rashica, Arroyo, Can Keleş var ki bunların tarzları bizim oyun tarzımıza uygun değil. Rashica sistem oyuncusu olduğundan düzgün bir sistemin varsa tutar ama yoksa kötü gözüküyor.

Salih'in artık 90 dk çıkaramayacak bir şekilde düşüşe geçtiğinden dolayı eleştiriyorum. Ama eğer rotasyonda kullanılacaksa bir de Salih'in insan ilişkileri iyi takımda kalabilir. Tayfur ama direkt yedek bir isim, kalite olarak o kadar iyi değil. Pozisyon bilgisi var ama yetenek ve zihniyetiyle belli noktalarda iş yapıyor.

Bize en az 2-3 tane ilk 11'e yerli olarak alabilecek oyuncu lazım. Bakınca da Zeki Çelik, Merih Demiral, Kerem Aktürkoğlu, Can Uzun var ki Can Uzun ve Kerem Aktürkoğlu min maliyeti 15m avro. Merih zaten gelmez 12m avro mu ne kazanıyormuş. En olası Zeki Çelik ben ok'yim buna. Roma'da yeni sağ bek aldı belki düşer bize. Mert, Emirhan, Orkun dışında ilk 11 yerli yok. Rotasyonda Kartal, Demir Ege, Semih(gitti büyük ihtimal), Mustafa Hekimoğlu, Tayfur Bingöl, Ersin. Yedek sayabileceğim sonradan girecek de Salih var. Yani yeterli değil sayı olarak. 14 yabancı + 9 yerliyle 23 oyuncun olacak ama bu sene avrupada biraz ilerlersek 45-50 maça çıkacak.

Beşiktaş konularında tweet atmak için açtığım hesabım var, 22 takipçili :D Fenomen olup bu düzeni kırmak için uğraşacağım. :D Bülent Uslu beni RTlese mesela en az 400-500 takipçi gelir. O kadar net yani etkisi şu an.

Semih santrafor oynasaydı bile yeterdi Immobile'nin yanında. Ama çocuğa 1.5 senedir bek kovalatıyorlar. Şimdi gidip 13-4 milyona satacaklar ve transfer başarısı diye pazarlayacaklar. :D Umarım sonraki satıştan %30'la falan gönderirler de en azından oradan zıplarsa ekmek damlar bize de.

Bizim yönetimler tombala çekiyor ve ne çıkarsa diye takılıyorlar transferde. Kadro mühendisliği yerlerde. Yerli oyuncu havuzu olarak geçen sezonlara göre kısmen daha iyiyiz. Dediğin üçlü yabancı kontenjanı konusunda da elimizi rahatlatıyor. Kartal ve Demir Ege ikilisi rotasyon için rahatlatıyor bir nebze. Semih gidecek. Bana kalırsa Mustafa da kiralanabilir. Ersin de gitmeli. Çocuğun kariyer rezil oldu sayemizde.

Gedson'un %50 hakkı 10 milyona alınmış. Toplam maliyeti 16 milyon oldu yani. Evren 25 milyon demiş. 15 milyon nakit girişi olacak Benfica'ya ödenecek para düşünce. 7.5 milyonu bankalar birliğine.

Semih de muhtemelen 2-3 güne gider İtalya'ya. 15 milyon bandında da onun için konuşulan rakamlar var. Oradan da 7.5 bankalar birliğine gidecek.

Toplam 15 milyon euro. 700 milyon lira falan yapıyor herhalde. Bankalar birliği borcu 2 milyar lira seviyesinin altına düşüyor... Allah kurtarsın. Daha 14 milyar borç var. :D

EDW9Np3.png

Beşiktaş konularında tweet atmak için açtığım hesabım var, 22 takipçili :D Fenomen olup bu düzeni kırmak için uğraşacağım. :D Bülent Uslu beni RTlese mesela en az 400-500 takipçi gelir. O kadar net yani etkisi şu an.

Semih santrafor oynasaydı bile yeterdi Immobile'nin yanında. Ama çocuğa 1.5 senedir bek kovalatıyorlar. Şimdi gidip 13-4 milyona satacaklar ve transfer başarısı diye pazarlayacaklar. :D Umarım sonraki satıştan %30'la falan gönderirler de en azından oradan zıplarsa ekmek damlar bize de.

Bizim yönetimler tombala çekiyor ve ne çıkarsa diye takılıyorlar transferde. Kadro mühendisliği yerlerde. Yerli oyuncu havuzu olarak geçen sezonlara göre kısmen daha iyiyiz. Dediğin üçlü yabancı kontenjanı konusunda da elimizi rahatlatıyor. Kartal ve Demir Ege ikilisi rotasyon için rahatlatıyor bir nebze. Semih gidecek. Bana kalırsa Mustafa da kiralanabilir. Ersin de gitmeli. Çocuğun kariyer rezil oldu sayemizde.

Gedson'un %50 hakkı 10 milyona alınmış. Toplam maliyeti 16 milyon oldu yani. Evren 25 milyon demiş. 15 milyon nakit girişi olacak Benfica'ya ödenecek para düşünce. 7.5 milyonu bankalar birliğine.

Semih de muhtemelen 2-3 güne gider İtalya'ya. 15 milyon bandında da onun için konuşulan rakamlar var. Oradan da 7.5 bankalar birliğine gidecek.

Toplam 15 milyon euro. 700 milyon lira falan yapıyor herhalde. Bankalar birliği borcu 2 milyar lira seviyesinin altına düşüyor... Allah kurtarsın. Daha 14 milyar borç var. :D

30 milyon diyen de var bakalım. 30 olursa bizim de 30 milyon satışımız var seviniriz. :D

30 milyon diyen de var bakalım. 30 olursa bizim de 30 milyon satışımız var seviniriz. :D
Sadece şu bankalar birliğinden çıkılsa bile Serdar Adalı direkt başarılı derim. Orkun transferinde kendisine + yazdı ama kanat olmayışı takımda 3-4 yıldır takıma - yazıyor. Hemen td gönderiyoruz, sonra yönetim yemeye başlıyoruz. Bu kafayla Beşiktaş 3-4 yıl toparlanamaz.

Serdar Adalı kendisi borç versin kulübe ödesin, bankalar birliğinden çıkılması o kadar zor değil. Böyle olunca oyuncudan gelecek para direkt cebimize girmeyecek. Bir de Gedson transferinden gelen gelirle direkt oyuncu alınacakmış. Herhalde 6 numaraya gidecekler de önce şu Ox, Musrati, Amir, Onana'ları göndermeleri lazım. Sonra transferlere devam etmeliler bence. Zaten Shaktar maçı geçti diye bakıyorum, bundan sonraki süreç bu olmalı.

Gedson transferinde çok konuşulan şey var, bazıları da 20+8 olacak 5'i kolay bonuslar diğer 3'ü de lig başarısı falan demiş. Bana bonuslarda biraz daha esneyebilirler gibi geliyor. 30m avro falan olursa ne ala tabiki. Gedson'un satılması da ligdeki oyuncu satış fiyatını yükseltmesine yardımcı olur. Diğer takımların Ferdi ve Boey transferi bize de yaramış olduğu gibi.

• Like
Tepkiler: count alucard
chelsea, joao felix'i bonuslarla birlikte 50m€'ya al-nassr'a sattı ve böylelikle, joao felix için 6 yılda 250m€'ya yakın bonservis ve kiralama bedeli ödenmiş oldu... ya kulüpler para aklıyor benim anlamadığım bir şekilde ya da futboldan zerre anlamıyor bu kulüpleri yönetenler.

Orkun kökcü , Osimhen , skriniar bunların hiçbiri transfer başarısı değildir. Parayı verip alıyorsun . Fazlasıyla verip alıyorsun hem de. Günlük hayatınızda gidip bir ürünü bayiden etiket fiyatını verip alınca şanslı hissediyor musunuz kendinizi? Aynı şey.

Transfer başarısı = eren Elmalı , lemina, Sasha boey, Ferdi Kadıoğlu falandır filandır.

İki görevi aynı anda yapmak reise aşırı yük olur. Ligimizin kalitesini arttıracak adımların atılması için Ertuğrul başkanımızın yükünü azaltması gerekiyor. Trabzonspor kulübünün başkanlığından istifa ederek yeni yüce görevinde ilerlemesi için destekliyoruz @Zogolo
UkJuHwN.png

İki görevi aynı anda yapmak reise aşırı yük olur. Ligimizin kalitesini arttıracak adımların atılması için Ertuğrul başkanımızın yükünü azaltması gerekiyor. Trabzonspor kulübünün başkanlığından istifa ederek yeni yüce görevinde ilerlemesi için destekliyoruz @Zogolo
UkJuHwN.png
Tek bir gün bile iyi bir haber alamıyoruz. Ne çeşit bir cehenneme düştük anlamadım :D

Orkun kökcü , Osimhen , skriniar bunların hiçbiri transfer başarısı değildir. Parayı verip alıyorsun . Fazlasıyla verip alıyorsun hem de. Günlük hayatınızda gidip bir ürünü bayiden etiket fiyatını verip alınca şanslı hissediyor musunuz kendinizi? Aynı şey.

Transfer başarısı = eren Elmalı , lemina, Sasha boey, Ferdi Kadıoğlu falandır filandır.
Orkun ve Lemina benzer transferler yüksek aidiyet, duygusal tercihler falan filan. Lemina GS'yi bilmese 2-3 kat fazla fiyat çekerdi ya da araba giderdi.

Osimhen'de duygusal bir tercih diyebiliriz. Sonuçta 3 misli para veren arap kulübü vardı Avrupa teklifleri vardı. Bence taraftar müthiş idare etti bu transferi uzamaya başladığı an bırakın osimhen'i işimize bakalıma getirdi durumu. Sadece pra olsa mevzu araba giderdi. Yönetimden çok camianın bir başarısı olarak görüyorum.

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü