Tabi ki yeri geldiği zaman Alper ve Bülent kullanılabilir aparatlar ama bunlar şu an aparat değil sosyal medya öncüsü olan kişiler.
Berkcan'ın sağlık sorunları var sanırım. Sevdiğim, takip ettiğim bir analizciydi.
Oyuncuyu tanımıyorum, eskisi kadar scoutculuk yapamıyorum malum.

Fikret Orman dönemi gurbetçi hamleleri yüksek oranda tutuyordu. Umarım bu da tutar. Ama burada da zar atmamak lazım. Yani gidip Sivastan 2 milyona ''GENÇ'' yetenek almak makul bir transfer hamlesi olmaz.
Salih uygun maliyetli bir transferdi mesela. Kadro'da performans da verdi ama Solskajer'in dediği gibi bir kadroda 16-7 tane ilk 11 oyuncusu olmalı. Bu sayı yeterli olmadığı zaman insanlar Salih'i de Tayfur'u da sanki ilk 11 oyuncusuymuş gibi değerlendirip yorum yapıyor. Burada yanılıyoruz.
Emrecan transferi ağır fiyasko. O zaman da demiştim bu kadar sol stopere gerek yok, alınacaksa Rize'den Topçu alınsın vereceği ve potansiyeli daha belli diye. İkisini aynı anda almak istemişlerdi ama gidip kötü seçeneği tercih ettiler.
Türk kulüplerinin en kötü özelliği, doğru zamanda satış yapamamak ve doğru zamanda oyuncu alamamak. Ersin'i 4-5 milyon bandında gönderebilirdik mesela. Şu an 1 milyona bile gönderemeyiz.