Futbol Sohbet

Morata oynamak istiyor düzenli Okan hoca morata ya oynama garantisi verdi flaan diye haberler var eğer kalırsa üçlü’den başka bir şey oynamaz takım.
Saçma bir olay yani hem morata hem icardi hem osimhen mi oynayacak.

Saçma değil , morata nın 3. Santrafor olduğu pozisyonda bütün sezon üçlü def oynayacaz demektir.
Saçma reis nasıl saçma değil. 3 forvet oynamak istiyor diye 3'ünü de sahaya atmak diye bir şey mi var dünyada.

Ben mi yanlış anlıyorum bari 2 tane olsa ki o bile saçma. Tr'de bile 3 forvet fazla olur.

Saçma reis nasıl saçma değil. 3 forvet oynamak istiyor diye 3'ünü de sahaya atmak diye bir şey mi var dünyada.

Ben mi yanlış anlıyorum bari 2 tane olsa ki o bile saçma. Tr'de bile 3 forvet fazla olur.
Yanlış anlıyorsun ben üçü de sahada olcak gibi bir şey demedim ki? 2 forvet sabit oynayacaz 4-3-3 , 4-2-3-1 falan asla dönemeyecek Morata kalırsa .

• Like
Tepkiler: redteror
Yanlış anlıyorsun ben üçü de sahada olcak gibi bir şey demedim ki? 2 forvet sabit oynayacaz 4-3-3 , 4-2-3-1 falan asla dönemeyecek Morata kalırsa .
İcardi de oynamak istiyor ya hani onu da alacak diye düşündüm.

İcardi'nin durumu önemli eğer oynuyorsa eskisi kadar olmasa bile o zaman morata gönderilebilir ama hiç oynamayadabilir adam o risk oluşturur. Sakatlık var, ceza var vesaire vesaire.

İcardi de oynamak istiyor ya hani onu da alacak diye düşündüm.

İcardi'nin durumu önemli eğer oynuyorsa eskisi kadar olmasa bile o zaman morata gönderilebilir ama hiç oynamayadabilir adam o risk oluşturur. Sakatlık var, ceza var vesaire vesaire.
Ben barışın 9 numaralıgını hiç sevmem 9 ‘da değil bence de icardi sağlam gelirse bile bazı maçlar 4-2-3-1 oynamamız için morata gitsin derim. İcardi ne kadar kötü olursa olsun devre arasına kadar osimgen bizi götürür .

Ben barışın 9 numaralıgını hiç sevmem 9 ‘da değil bence de icardi sağlam gelirse bile bazı maçlar 4-2-3-1 oynamamız için morata gitsin derim. İcardi ne kadar kötü olursa olsun devre arasına kadar osimgen bizi götürür .
Şuan hem icardi hem mortada çok iyi forvetler, icardinin durumu belli olmadan moratayı göndermek doğru değil. Yedek duracaklarsa bile bazı maçlarda 4-2-3-1 olacak diyorsun mesela o maçlar için de lazım bu adamlar. Osimhen terminatör gibi takılmayacaksa.

Şuan hem icardi hem mortada çok iyi forvetler, icardinin durumu belli olmadan moratayı göndermek doğru değil. Yedek duracaklarsa bile bazı maçlarda 4-2-3-1 olacak diyorsun mesela o maçlar için de lazım bu adamlar. Osimhen terminatör gibi takılmayacaksa.
Ben diyorum ki Osimhen sağı solu belli olmayacak icardi ve barış Alper bizi götürür en azından devre arasına kadar. Morata nın geldiğinden beri tribi bitmedi . Takım şampiyonluğa oynuyor yok forma alıcam diyor , şampiyonluk kutlamasında ayrı trip , şimdi ise kalırsa muhtemelen hocadan oynama sözü falan isteyecek yine . Yani geldiğinden beri tribi bitmedi. Üç tane 9 numaraya gerek yok yolla gitsin icardi de iyi kötü oynar en kötü Avrupa da Osimhen oynar ligte icardş oynar. Sıkıntı olursa barışı falan çekersin. Morata nın kaldığı denklemde icardi de sağlam dönüş yaparsa gs asla dörtlü oynayamaz.

Ben diyorum ki Osimhen sağı solu belli olmayacak icardi ve barış Alper bizi götürür en azından devre arasına kadar. Morata nın geldiğinden beri tribi bitmedi . Takım şampiyonluğa oynuyor yok forma alıcam diyor , şampiyonluk kutlamasında ayrı trip , şimdi ise kalırsa muhtemelen hocadan oynama sözü falan isteyecek yine . Yani geldiğinden beri tribi bitmedi. Üç tane 9 numaraya gerek yok yolla gitsin icardi de iyi kötü oynar en kötü Avrupa da Osimhen oynar ligte icardş oynar. Sıkıntı olursa barışı falan çekersin. Morata nın kaldığı denklemde icardi de sağlam dönüş yaparsa gs asla dörtlü oynayamaz.
Reis sağı solu belli olmayan icardi ve barış seni nasıl şampiyonlar liginde götürecek ? Sağı solu belli olana kadar şampiyonlar ligi varken moratanın kalması niye mantıksız olsun.

Ligin ikinci yarısında ne var ? Kazanacağın.

Tabi ki yeri geldiği zaman Alper ve Bülent kullanılabilir aparatlar ama bunlar şu an aparat değil sosyal medya öncüsü olan kişiler.

Berkcan'ın sağlık sorunları var sanırım. Sevdiğim, takip ettiğim bir analizciydi.

Oyuncuyu tanımıyorum, eskisi kadar scoutculuk yapamıyorum malum. :D Fikret Orman dönemi gurbetçi hamleleri yüksek oranda tutuyordu. Umarım bu da tutar. Ama burada da zar atmamak lazım. Yani gidip Sivastan 2 milyona ''GENÇ'' yetenek almak makul bir transfer hamlesi olmaz.

Salih uygun maliyetli bir transferdi mesela. Kadro'da performans da verdi ama Solskajer'in dediği gibi bir kadroda 16-7 tane ilk 11 oyuncusu olmalı. Bu sayı yeterli olmadığı zaman insanlar Salih'i de Tayfur'u da sanki ilk 11 oyuncusuymuş gibi değerlendirip yorum yapıyor. Burada yanılıyoruz.

Emrecan transferi ağır fiyasko. O zaman da demiştim bu kadar sol stopere gerek yok, alınacaksa Rize'den Topçu alınsın vereceği ve potansiyeli daha belli diye. İkisini aynı anda almak istemişlerdi ama gidip kötü seçeneği tercih ettiler. :D

Türk kulüplerinin en kötü özelliği, doğru zamanda satış yapamamak ve doğru zamanda oyuncu alamamak. Ersin'i 4-5 milyon bandında gönderebilirdik mesela. Şu an 1 milyona bile gönderemeyiz.
Camiada yükselmek için düzgün tüm isimler bunlarla birlikte çalışmak zorunda kalıyor. Sonra da güzelleme yapıyorlar. Yani dediğin gibi öncü kişiler. Twitter'da en çok bunların etkileri var. Alper'in son günlerde yükselmesinin nedeni Adalıcı olması. Bülent'te kendi medyasına iyi scouting yapıyor. Şu an çoğu Beşiktaş'lı Berkcan ve Fixanalizi seviyor. Düzgün tipler, bir de HTalks'tan gelen Koray Koç var. Ama HTalks'ta artık bizim camia olarak bakılmıyor, GS'liler daha çok takip ediyorlar adamı biraz daha sosyal medya fenomeni gözümde.

Yöneticiler transfer yapmak için yapıyorlar. Scouting falan yok. Geçen sene Joao Mario alındı, aldıklarında analizciler el freni bu adam falan dediler ama son gün fırsat transferi olarak yapıldığı için sanki kanat alınmış gibi yapıldı. Bir de muhabirler de artık futbol yorumlamaya başladılar. Bunlar muhabir futboldan az çok anlıyorlardır ama analiz gibi bir şey yapmak için bu konuda eğitim veya uğraşın olması lazım. Sırf transfer gördükleri için yönetimi övüyorlar. Doğru bir iş değil bu.

Immobile geldiğinde kimse mutlu değildi 1 tane daha forvet şart diyorduk, GS maçı bizi biraz hipnoz etti. Sonra da zaten eleştirilerin hedefi oldu. Çoğu analizci bu oyuncu alınacaksa 1 tane daha forvet alınmalı dediler ama 35-36 yaşındaki adamı ana forvet yapıp sezonu harcadılar. Takımda 3-4 yıldır direkt kanat yok. Rashica, Arroyo, Can Keleş var ki bunların tarzları bizim oyun tarzımıza uygun değil. Rashica sistem oyuncusu olduğundan düzgün bir sistemin varsa tutar ama yoksa kötü gözüküyor.

Salih'in artık 90 dk çıkaramayacak bir şekilde düşüşe geçtiğinden dolayı eleştiriyorum. Ama eğer rotasyonda kullanılacaksa bir de Salih'in insan ilişkileri iyi takımda kalabilir. Tayfur ama direkt yedek bir isim, kalite olarak o kadar iyi değil. Pozisyon bilgisi var ama yetenek ve zihniyetiyle belli noktalarda iş yapıyor.

Bize en az 2-3 tane ilk 11'e yerli olarak alabilecek oyuncu lazım. Bakınca da Zeki Çelik, Merih Demiral, Kerem Aktürkoğlu, Can Uzun var ki Can Uzun ve Kerem Aktürkoğlu min maliyeti 15m avro. Merih zaten gelmez 12m avro mu ne kazanıyormuş. En olası Zeki Çelik ben ok'yim buna. Roma'da yeni sağ bek aldı belki düşer bize. Mert, Emirhan, Orkun dışında ilk 11 yerli yok. Rotasyonda Kartal, Demir Ege, Semih(gitti büyük ihtimal), Mustafa Hekimoğlu, Tayfur Bingöl, Ersin. Yedek sayabileceğim sonradan girecek de Salih var. Yani yeterli değil sayı olarak. 14 yabancı + 9 yerliyle 23 oyuncun olacak ama bu sene avrupada biraz ilerlersek 45-50 maça çıkacak.

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü