DeathSurgeon21
★★★
Fenerin futbol şubesini ne zaman kapatıyoruzDonnarumma 26 yaşındaymış 36 yaşına kadar oynar, önümüzdeki 10 yıl şampiyon olma düşüncesini askıya alın.
Fenerin futbol şubesini ne zaman kapatıyoruzDonnarumma 26 yaşındaymış 36 yaşına kadar oynar, önümüzdeki 10 yıl şampiyon olma düşüncesini askıya alın.
Siz nerelerde geziyorsunuz futbol mu bu ? İki top sektirecektik konu nerelere geldi.. Olay ne tam olarak ben kavrayamıyorum size yetişemiyorumda.. Burak Elmas ne alaka abi ben bu adamın varlığnı unuttum : ) Her cephede savaşıyorsunuz sorun bu kardeşim. Gerek yok bu kadarına yapıldıysa onca hainlik emin ol Fener içinde yapılmıştır aynı şeyler...Orayı geçin yapı gayet de var onlar ayrı şeyler aliyi sevmememiz ayrı şeyler. Ali salak diye ortada dönen olayları yok saymıyoruz. Külliyeden haber bekleniyodu diyen hakeminden siyasetcilerine kadar her şey ortada. Birilerinin nasıl kollandığı ayan beyan ortada. Burak elmasın kurduğu kadro, harcayabildiği para, ödeyemediği taksitler ortada. Malum kişilere yakın dursunun gelir gelmez kurduğu kadro yaptığı illegal işler de ortada. Sizin aksini söylemeniz gerçeklerin üstünü kapatmıyor.
Hemen ek yapayım. Aziz Hamdi'ye otur oturduğun yerde pis dalarım dedi.İzleyemem çok zor gelir. Daha twitter çmadım, yeni uyandım 1 saat içinde duyduklarım bunlar;
Aziz Yıldırım: “…bak ne devlet dinlerim, ne polis ne adalet…”
Ali Koç : Kendisine muhalif olan taraftara ''Çık dışarı''..
Kutlualp : ''Eski PFDK başkanının yapay zekayla yapılan bir Galatasaray formalı fotoğrafını, X'te paylaştım...''
Aziz Jack sparrow xd 3 temmuz da değil aslında 2006 da ki kayıp şokladı. Allah'tan 1 sene sonra 100.yılda şampiyon olduk hemen unutuldu. 3 temmuzu ne kadar sarsmis olsa da başkanın da dediği gibi şampiyon olundu 2 sene sonra rekor kırarak hemde. Yarı final oynandı falan. Mevzu eski, bu adam havuz ile yayın geliri dahil ligin geliri yükseltti. Ha burada yazanların çoğu o dönem bez bağlanıyor bilmez, daha eskileri zaten bilmezler. Ülke futbolu çok şey borçlu bu adama da bizim ahraz divan kimsenin yapamadığını yaptı işte takımı yedirdiler azizi yeriz sanar iken. Çıkan sonuç büyük başkan diyorlar elde başarı yok olan da yine azizin alt yapısı basket voleybol vs.
Salonu aziz ben yaptım diyor klüp yaptı diye karşılık veriyorlar.Aziz Jack sparrow xd 3 temmuz da değil aslında 2006 da ki kayıp şokladı. Allah'tan 1 sene sonra 100.yılda şampiyon olduk hemen unutuldu. 3 temmuzu ne kadar sarsmis olsa da başkanın da dediği gibi şampiyon olundu 2 sene sonra rekor kırarak hemde. Yarı final oynandı falan. Mevzu eski, bu adam havuz ile yayın geliri dahil ligin geliri yükseltti. Ha burada yazanların çoğu o dönem bez bağlanıyor bilmez, daha eskileri zaten bilmezler. Ülke futbolu çok şey borçlu bu adama da bizim ahraz divan kimsenin yapamadığını yaptı işte takımı yedirdiler azizi yeriz sanar iken. Çıkan sonuç büyük başkan diyorlar elde başarı yok olan da yine azizin alt yapısı basket voleybol vs.
3 temmuz sonrası takım istediği kadar şampiyon olsun. Takımın dağılması, yatırımların durması, 2 defa şampiyonlar ligi gelirinden olmak falan devasa zarar o zararın kapatılması gerçekten yıllar sürerdi. Hala bu adamın yatırımlarının ekmeğini yiyorlar.Aziz Jack sparrow xd 3 temmuz da değil aslında 2006 da ki kayıp şokladı. Allah'tan 1 sene sonra 100.yılda şampiyon olduk hemen unutuldu. 3 temmuzu ne kadar sarsmis olsa da başkanın da dediği gibi şampiyon olundu 2 sene sonra rekor kırarak hemde. Yarı final oynandı falan. Mevzu eski, bu adam havuz ile yayın geliri dahil ligin geliri yükseltti. Ha burada yazanların çoğu o dönem bez bağlanıyor bilmez, daha eskileri zaten bilmezler. Ülke futbolu çok şey borçlu bu adama da bizim ahraz divan kimsenin yapamadığını yaptı işte takımı yedirdiler azizi yeriz sanar iken. Çıkan sonuç büyük başkan diyorlar elde başarı yok olan da yine azizin alt yapısı basket voleybol vs.
Evet,doğru. En basitinden bolu ve stat. Bu hususta devlet bile bize borçlu alacaklıyız. İşte başkan olsa başta şimdiye alırdı bunları elinde koz var çünkü tozu toprağa katar oy potansiyeli var dan girer her şeyi koparıp çıkardı da ali ne racon biliyor ne başka bisi tek anladığı taksit yapmak...3 temmuz sonrası takım istediği kadar şampiyon olsun. Takımın dağılması, yatırımların durması, 2 defa şampiyonlar ligi gelirinden olmak falan devasa zarar o zararın kapatılması gerçekten yıllar sürerdi. Hala bu adamın yatırımlarının ekmeğini yiyorlar.
Aziz ayaküstü bile kaç tane güzel tavsiye verdi yatırımlar, borçlar ile ilgili. Dikkate bile almazlar muhtemelen sırf azız dedi diye. Aklı olsa adama gider sık sık danışır tecrübesinden yararlanır.Evet,doğru. En basitinden bolu ve stat. Bu hususta devlet bile bize borçlu alacaklıyız. İşte başkan olsa başta şimdiye alırdı bunları elinde koz var çünkü tozu toprağa katar oy potansiyeli var dan girer her şeyi koparıp çıkardı da ali ne racon biliyor ne başka bisi tek anladığı taksit yapmak...
Ya psg başkanı falan arkadaşım diyor ya... insan diyor kafanı seveyim... ama saint lighting transfer yapamıyorsunuz falan dedi o laf arasında kaynadı bunlar bi bokları yedi ya eylül de çıkacak ya da nanay.Aziz ayaküstü bile kaç tane güzel tavsiye verdi yatırımlar, borçlar ile ilgili. Dikkate bile almazlar muhtemelen sırf azız dedi diye. Aklı olsa adama gider sık sık danışır tecrübesinden yararlanır.