Futbol Sohbet

Kaan'ın aldığı süre doğrultusunda formanın hakkını verdiğini düşünüyorum ama sözleşmesinin 2 yıl daha uzatılması yanlış. Yaşı fazla değil ama Zaten yüksek tempolu değildi, artık temposu daha kötü ve kötüleşecek. Bu sene de yedek olarak iş yapar ama sonra yeni joker Kaan'lar gelmeli.

Vefa için sözleşme uzatılacak bir ilişkimiz de yok. Seneye severek ayrılmalıydık seneye. 3 sene sözleşme vermek bence doğru değil. İsterse 3 sezon daha bizde olacak.

• Like
Tepkiler: LoveCook
gedson transferi için hiç değmez diyorlar. 25 in yarısı bjk ye 12 milyon. Bunun da bir kısmı bankalar birliğine gidecek diyorlar elde 6 milyon falan kalacak sanırım . 6 ya gedsonu satmış gibi olcaklar çok akıl karı değil

Kaan'ın aldığı süre doğrultusunda formanın hakkını verdiğini düşünüyorum ama sözleşmesinin 2 yıl daha uzatılması yanlış. Yaşı fazla değil ama Zaten yüksek tempolu değildi, artık temposu daha kötü ve kötüleşecek. Bu sene de yedek olarak iş yapar ama sonra yeni joker Kaan'lar gelmeli.

Vefa için sözleşme uzatılacak bir ilişkimiz de yok. Seneye severek ayrılmalıydık seneye. 3 sene sözleşme vermek bence doğru değil. İsterse 3 sezon daha bizde olacak.

Berkanda felaket genç bir tane daha 6-8 lazımda yabancı sayısıda ortada nasıl olacak bilmiyorum. Okan 4. yılında ortasahayı kazanma işini çözmüş olabilir ilk kez doğru yolda olabilir. Önde Osimhen barış varken ince işçillik o kadar önemli değil. Oynuyorr işte Jakops ve Eren birlikte. Kağıt üzerinde sıfır teknik oyuncular..

• Like
Tepkiler: justahuman
Berkanda felaket genç bir tane daha 6-8 lazımda yabancı sayısıda ortada nasıl olacak bilmiyorum. Okan 4. yılında ortasahayı kazanma işini çözmüş olabilir ilk kez doğru yolda olabilir. Önde Osimhen barış varken ince işçillik o kadar önemli değil. Oynuyorr işte Jakops ve Eren birlikte. Kağıt üzerinde sıfır teknik oyuncular..
Berkan'ı Espanyol istiyormuş. Kolaylık yap gönder gitsin. Sağ bek(mümkünse stoper de olablen) ve kaleci çöz sonra kalan bütçe ile 22-23 yaşında top kapmasıyla öne çıkan temposu yüksek bir scout transferi yap. Daha genç de olabilir. Böylece sağlam çıkarsa yabancı da olsa kadroya yazabilirsin, çıkmazsa kiralarsın hemen vs.

• Alev
Tepkiler: LoveCook

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü