Nebukadnezar
★★★
Ağlancak halimize gülüyorum yapacak bir şey yok 

Bjknin toparlanmak için scout transferi yapmaktan başka çaresi yok. Shaktar gibi gitsin bulsun genç oyuncuları tutarsa ekleme yaparsın ya da satar bütçeni kuvvetlendirirsin vs. Mesela fenerin afrikadan getirdiği oyuncuların haddi hesabı yok su ana kadar tutan pek olmadı ama bir kaç tanesi tutsa büyük iş olur bunu yapan başka kulüp yok Türkiyede ilginç bir şekilde. Keşke Fener balkanlardan falan da elif gibi daha çok oyuncu getirse. Bjk şampiyonluğa oynamayı unutup daha gerçekçi hedefler koymalı.bjk bu kadroyla lig şampiyonana en az 30 puan fark yer. 2 tane kanat alacaksın da ikisi de istediğin gibi çıkacakta , gedson yerine birini alcan da , bek stoper falan hiç girmiyorum bile. Bu tabloda 30 milyonu 6-8 numara bir oyuncuya koymak büyük bir transfer başarısızlığıdır.
Scout işi o kadar kolay değil suanda en pratik çözüm gs ve fb nin çıkmak istediği oyunculara yönelmesi bütçe yoksa. İrfancan kahveci , nelson, zaniolo , frankowski falan filan bunlar denenmeyecek şeyler değiller.Bjknin toparlanmak için scout transferi yapmaktan başka çaresi yok. Shaktar gibi gitsin bulsun genç oyuncuları tutarsa ekleme yaparsın ya da satar bütçeni kuvvetlendirirsin vs. Mesela fenerin afrikadan getirdiği oyuncuların haddi hesabı yok su ana kadar tutan pek olmadı ama bir kaç tanesi tutsa büyük iş olur bunu yapan başka kulüp yok Türkiyede ilginç bir şekilde. Keşke Fener balkanlardan falan da elif gibi daha çok oyuncu getirse. Bjk şampiyonluğa oynamayı unutup daha gerçekçi hedefler koymalı.
O kadar kolay bir iş. Senelerdir twitterda bile pro olarak bu işi yapan ve yıllar önce yazdıkları oyunculardan iyi yerlere gelenleri çok gördüm. Sıfırdan yetiştir diyen yok her sene yetenekli oyuncu listeleri, turnuvaları kazananlar cart curt o kadar veri var ki... Bunu da geçtim hiç mi bilgin yok git büyük takımların ya da genç oyuncu avcısı takımların peşinde olduğu oyunculara bak bunlar bile belli. İlla ki tutan olur. Mesele uzun vadeli plan yapmak o da bizim ülkedeki kulüplerde yok. Senin dediğin yine kısa gün işi yine şampiyonluğa oynama ihtimali az ve başarı gelmeyecegi için finansal yük yine.Scout işi o kadar kolay değil suanda en pratik çözüm gs ve fb nin çıkmak istediği oyunculara yönelmesi bütçe yoksa. İrfancan kahveci , nelson, zaniolo , frankowski falan filan bunlar denenmeyecek şeyler değiller.