Futbol Sohbet

kural mı değişti :D tüh osimhen'in üstüne para lazımdı ondan dedim :)))) .gördün mü özel koleksiyon ürününü 10 bin den satıyorlar.
Bende ona bakıyordum, eylül başında dağıtımı başlıyormuş. Zaten 4-5 bin tllik formalar vardı, imkanı olanlar ondan iki tane alacaklarına bir tane bundan alsınlar.

Bizim muhabirler bir Ahmet Konanç değil ama aratmayanı da çok var.

• Like
Tepkiler: Whitebear D
Dün Şanlı Beşiktaşımızın maçını izleyemedim işlerimden dolayı. Maalesef yine yenilmişiz. Ancak biz bu takıma skorlardan dolayı değil armadan dolayı gönül verdik @Crocus ile. Lig başlayınca görüşelim Galatasaraylılar..

• Love
Tepkiler: Crocus
  • Haha
Tepkiler: Skywalker
Yazı işlerinde Arial varsayılan olduğu için bunlar font diye bir şey olduğunu düşünmemişlerdir zaten. Şimdi bu değişim haberini görüp diğer fontlara bakarlarsa "Bunlar ne böyle yamuk yumuk" deyip sinirlenip arial'ı bilinçli şekilde kullanmaya devam edebiliriz biz. Bu ihtimal yukarıdakinden daha kötü, ama bize yakışır :D
Lundstram kiralık gitti tey tey tey....

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü