Futbol Sohbet

Feyenoord vs Fenerbahçe (22.00)

• Kullanılan toplam oy
    14
  • Anketin kapanma tarihi: .
O kadar kolay bir iş. Senelerdir twitterda bile pro olarak bu işi yapan ve yıllar önce yazdıkları oyunculardan iyi yerlere gelenleri çok gördüm. Sıfırdan yetiştir diyen yok her sene yetenekli oyuncu listeleri, turnuvaları kazananlar cart curt o kadar veri var ki... Bunu da geçtim hiç mi bilgin yok git büyük takımların ya da genç oyuncu avcısı takımların peşinde olduğu oyunculara bak bunlar bile belli. İlla ki tutan olur. Mesele uzun vadeli plan yapmak o da bizim ülkedeki kulüplerde yok. Senin dediğin yine kısa gün işi yine şampiyonluğa oynama ihtimali az ve başarı gelmeyecegi için finansal yük yine.
Verdigin örneğe hayatta kalan yanılgısı denir. Twitter da 100 bin tane scout tweeti atılır , üç beş tanesi tutar o da senin ana sayfana düşer ondan sonra bu dediğini düşünürsün. Halbuki gerçekleşmeyen scout tweetlerine ne olacak? Yani bu is o kadar kolay değil. Transfer işi zor bir iş. Transferlerin yüzde 50’si falan başarılı olur. Çünkü herkes 2025 yılında oyuncusunu tanıyor ve dünyanın en popüler sporu. Göztepe bile Romulo için 25 falan diyor. Sen gidip adamların farkedemedigi yeteneği ucuza kapatamazsın. Adamın oyuncusunu ondan daha iyi bilecek kadar araştırma yapman lazım. Bu işlerde bir transfer sezonunda olacak şeyler değiller. Hiç kimsenin girip bakmadığı yerleri araştırman lazım. Bunun 3 ayda yapılabilip Türkiye liginde şampiyonluğa oynayabileceğini mi düşünüyorsun ?

Şu değişiklikleri gördükten sonra Ole'nin gideceğini düşünüyorum. Halen orijin kanat olmayan 2 oyuncuyla oynuyoruz ki Joao Mario bir bok yapmıyor. Arroyo falan denemek lazım ama hoca kafada bitirmiş. Bok gibi oynuyor takım sonra Rafa Silva, Abraham kötü gözüküyor. Min 6-7 oyuncu lazım takıma böyle gitmez.
Beşiktaşlı değilim ama takım giderek her sene daha da kötüye gidiyor. Orkun ve Abraham ikilisine 45 milyon sıkmak yerine keşke biraz daha iyi bir planlama ile eksik olan mevkilere bonservisi elinde veya nispeten ucuz transferler yapılsaydı.

Verdigin örneğe hayatta kalan yanılgısı denir. Twitter da 100 bin tane scout tweeti atılır , üç beş tanesi tutar o da senin ana sayfana düşer ondan sonra bu dediğini düşünürsün. Halbuki gerçekleşmeyen scout tweetlerine ne olacak? Yani bu is o kadar kolay değil. Transfer işi zor bir iş. Transferlerin yüzde 50’si falan başarılı olur. Çünkü herkes 2025 yılında oyuncusunu tanıyor ve dünyanın en popüler sporu. Göztepe bile Romulo için 25 falan diyor. Sen gidip adamların farkedemedigi yeteneği ucuza kapatamazsın. Adamın oyuncusunu ondan daha iyi bilecek kadar araştırma yapman lazım. Bu işlerde bir transfer sezonunda olacak şeyler değiller. Hiç kimsenin girip bakmadığı yerleri araştırman lazım. Bunun 3 ayda yapılabilip Türkiye liginde şampiyonluğa oynayabileceğini mi düşünüyorsun ?
Alakası yok ya. O dediğim isimler zaten potansiyeli yüksek olarak görülen isimler çoğu da tutuyor. Mesela eski genç avrupa takımı şampiyonalarına falan bak oradaki favori oyunculara bak çoğu bir yerlere geliyor. Ya da listelerdeki. Bizim aldığımız fall bile öyle Ben sana rastgele denilen bu çocuk iyi twitini örnek vermiyorum.

Dediğimden çıkara çıkara bunu mu çıkardın 3 ayda şampiyonluk :d kaç kere uzun vadeli plandan bahsettim. Evet transfer göründüğünden kolay bir iş bak archie brown mesela. Bu oyuncudan zarar etme ihtimalin sıfır gibi bir şey piyasa bunlarla kaynıyor. Bunun bir tık önceki halini alsan daha da ucuz ki geçen sene de bizle haberleri çıkmıştı. Gidip romulo örneği veriyorsun o tutmuş bir oyuncu zaten. Ama bu işi iyi yapan adamlar daha ligde 5 gol falan atmış adamları yeteneğini görerek yatırım yapıyor. Mesela böyle 4-5 tane oyuncu alacaksın 1 tanesini 20ye satsan bir kaç sezon sonra, diğerlerini 4-5 okutsan kar. Her sene böyle ekleye ekleye devam edebilirsin. Fenerin belini doğrultmasının sebeplerinden birisi ne? Eljif ferdi kim gibi isimler. Daha çok olmalı.

Senin dediğin gibi kadro kurmaya devam ederse bjk falan 5 senede şampiyonluk mücadelesi çok zor. Ekstra arsa vs geliri olmadan. Uzun vadeli plan şart.

O kadar kolay bir iş. Senelerdir twitterda bile pro olarak bu işi yapan ve yıllar önce yazdıkları oyunculardan iyi yerlere gelenleri çok gördüm. Sıfırdan yetiştir diyen yok her sene yetenekli oyuncu listeleri, turnuvaları kazananlar cart curt o kadar veri var ki... Bunu da geçtim hiç mi bilgin yok git büyük takımların ya da genç oyuncu avcısı takımların peşinde olduğu oyunculara bak bunlar bile belli. İlla ki tutan olur. Mesele uzun vadeli plan yapmak o da bizim ülkedeki kulüplerde yok. Senin dediğin yine kısa gün işi yine şampiyonluğa oynama ihtimali az ve başarı gelmeyecegi için finansal yük yine.
Ben hızlı çözüm olarak dedim yoksa başarılı scout işi tartışmaya kapalı şekilde iyidir zaten . Bence irfancan kahveciyi falan transfer sezonunun erken döneminde bjk ucuza kapatırdı. İrfancan zaten bu sezon oynamaya açtı on numara transfer her türlü uyguna kapatırlardı son hazırlık maçlarında goller falan attı fb nin transferler de biraz durakladı o yüzden suan daha zor. Ama ilaç gibi bir hücum oyuncusuna yönelmediler . Aynı şekilde zaniolo da denenebilir bu akşam sahadaki oyunculardan kötü mü oynayacak ya da nellson falan ..

Acaba Fener dolu haliyle ne kadar gelir elde etti? Bunu bilsek, GS'nin iyi gelir elde etmek için böyle çok pahalı biletler satmasının faydası var mı görmüş olurduk.
GS kombine biletleri de bu maç için geçersiz kılmış.

Sanırım büyük oranda ucuz biletler satılmış ki o biletler bile Fener'in neredeyse en pahalı biletine denk geliyordu sanırım.

Şuan için biletlerin %60'ı satılmış ama kalan biletler çok daha pahalı olduğu için hepsi satılsa iyi para gelir

Son düzenleme:
Su Sergen bjk ye geçerse şimdi bütün keyfim kaçar ya Nuri Şahin I falan getirin tam keyifleneyim ….

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü