Futbol Sohbet

Keşke görüntülü den den mushim olsada Osimhen aldık Sane'miz var diye sakin takılan taraftarların tamamına şu özeti izletsem marineford gibi.. Geç kaldı transferler bu saatten sonra gerçekten sürpriz olur iyi bek-stoper,kaleci ve ortasaha almamız. hadi biri iyi olsun diğer üçünde kesin batırırız ve aynı şu maç gibi abuk subuk elenir gideriz.

• Like
Tepkiler: Sakata Gintoki
bundan 2 ya da 3 sezon önce, son hafta maçında ts-ankaragücü ile karşılaşmıştı ve ankaragücü'nün küme düşme durumu vardı. ankaragücü'nün başında emre b. olduğundan düşmesini istiyordum ankaragücü'nün ama maçı önde götürüyorlardı. eski forumda, ts maçı çevirip ankaragücü'nü küme düşürürse eğer ts forması alacağım demiştim ve enis destan 80. dakikadan sonra hat-trick yapıp emre b'nin cv'sine bir leke daha ekleyerek beni o gece dünyanın en mutlu insanlarından biri yapmıştı.

acun isimli futbol cahili şark kurnazının yönettiği bir takımın başarılı olma ihtimali çok düşük olsa da umarım sen çok başarılı olur ve muazzam bir kariyere sahip olursun. sen emre b'yi üzerek beni mutlu ettin ya o gece, her zaman en iyisini dileyeceğim senin için.

yolun açık olsun.
Şu adamı Lundstram denen herifin yıllık alacağı karşılansın diye %50 satıştan pay alarak gönderdiler. Muhtemelen evlilik sonrası aile içi sıkıntılardan dolayı uzaklaşmak istedi ve en münasip talip Hull oldu. Seneye Enes olmayacak ama Lundstram geri gelecek.

• Sad
Tepkiler: akira
Şu adamı Lundstram denen herifin yıllık alacağı karşılansın diye %50 satıştan pay alarak gönderdiler. Muhtemelen evlilik sonrası aile içi sıkıntılardan dolayı uzaklaşmak istedi ve en münasip talip Hull oldu. Seneye Enes olmayacak ama Lundstram geri gelecek.

İş bilmezlikte sınır tanımıyorlar. Akıllarına ilk gelen şeyi yapıyorlar her seferinde ki o da hep yanlış oluyor. Bu çocuk en kötü dönemdeki mücadelesi ile ruhu olan oyuncu hissiyatı vermişti bana yazık oldu cidden. Bakalım yerine dünya para bayıldıkları kara adamdan bi nane olacak mı.

Keşke görüntülü den den mushim olsada Osimhen aldık Sane'miz var diye sakin takılan taraftarların tamamına şu özeti izletsem marineford gibi.. Geç kaldı transferler bu saatten sonra gerçekten sürpriz olur iyi bek-stoper,kaleci ve ortasaha almamız. hadi biri iyi olsun diğer üçünde kesin batırırız ve aynı şu maç gibi abuk subuk elenir gideriz.

Açıkçası Sane beni heyecanlandırmıyor. Onun süre alacağı bölgelerde oynayan;

-Yunus sakatlığa rağmen 26 gole katkı yapmış.
-Barış desen dengeli takım için sahada olması gerek. Savunmaya desteği ve 20 gole katkı dışında kattığı yıpratıcılığı var.
-Mertens çok daha az süre almasına rağmen 27 gole katkısı var.

Sane, Barış'ın beğenilmediği yerde, çok fazla savunma yükü vermeden en az 25 gole katkı yapması lazım ki Mertens sonrası iyi ki gelmiş diyebilelim. Ki o durumda bile maaş açısından lüks kaçıyor ama en azından prestij diyelim.

Sane'nin istatistikten bağımsız aldığı sürenin hakkını verme ihtimali yüksek. Ama takıma seviye arttırma ihtimali düşük. Osimhen ise geçen sene zaten takımdaydı. Takıma seviye arttıracak transferler Kaleci, sağ bek, stoper ve oyuna sonradan girse de kaliteyi düşürmeyecek hatta formayı kapma ihtimali olan bir orta saha. Ve henüz hiçbiri yapılmadı. Özellikle sağ bek / stoper konusu kaleciden bile zor gözüküyor.

Sane'yi biz almasak Fener alırdı bu açıdan da gelmesi iyi oldu. Osimhen ise Muslera sonrası, maç dışı tavrıyla da en sevdiğim oyuncu olmaya aday. Bu yüzden iyi ki geldiler, iyi ki varlar. Ama şuan için daha iyi takım değiliz maalesef. Özellikle 90 dakika sahada kalmak isteyecek İcardi varken (( ;

İş bilmezlikte sınır tanımıyorlar. Akıllarına ilk gelen şeyi yapıyorlar her seferinde ki o da hep yanlış oluyor. Bu çocuk en kötü dönemdeki mücadelesi ile ruhu olan oyuncu hissiyatı vermişti bana yazık oldu cidden. Bakalım yerine dünya para bayıldıkları kara adamdan bi nane olacak mı.
2-3 güne belli olur dedikleri hiçbir şey o sürede belli olmadı. Belli olan tek şey beceriksizlikleri.

2-3 güne belli olur dedikleri hiçbir şey o sürede belli olmadı. Belli olan tek şey beceriksizlikleri.

Bir insanın bu kadar beceriksiz olduğuna çok şahit oldum ama bir grup insan söz konusu. Hiç mi iş bitirici adam yok içlerinde :D bi de internette, başkanı yalnız bırakıyorlar kimse destek olmuyor demişler. Ulan zaten kimse kendisine ses çıkarmasın diye bu sığır yönetim kurulunu kurdu. Bi de acıyacağız adama. Yeminle bu fakirleri sabah akşam falakaya yatırsan haklı bir gerekçe bulanları olur illaki içlerinden :D

Bir insanın bu kadar beceriksiz olduğuna çok şahit oldum ama bir grup insan söz konusu. Hiç mi iş bitirici adam yok içlerinde :D bi de internette, başkanı yalnız bırakıyorlar kimse destek olmuyor demişler. Ulan zaten kimse kendisine ses çıkarmasın diye bu sığır yönetim kurulunu kurdu. Bi de acıyacağız adama. Yeminle bu fakirleri sabah akşam falakaya yatırsan haklı bir gerekçe bulanları olur illaki içlerinden :D
Medyada ismi anılan hiçbir futbolcuyla görüşmüyoruz deyip görüştükleri hiçbir futbolcuyla anlaşamamaları peki :ROFLMAO:

• Haha
Tepkiler: Zogolo
Medyada ismi anılan hiçbir futbolcuyla görüşmüyoruz deyip görüştükleri hiçbir futbolcuyla anlaşamamaları peki :ROFLMAO:

En son uçak gönderdikleri adam güney amerikaya gitti asdfg. Yani bak para veriyorsun yine olmuyor. Bence futbolcular buranın futbol kulübü olmadığını fark etmeye başladılar :D

• Haha
Tepkiler: Skywalker

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü