Futbol Sohbet

Hakemin verdiği vermediği sarı kartlar var. O konuda epey hata yaptı. Barışa formayı kafaya geçirdiği için vermediği sarı kart lehimize bunun dışındaki tüm sarı kart hataları aleyhimize. Kaçırdığım yoksa tabii.

Maça direkt etki edecek kararlar ise VAR yardımı ile de olsa doğru karar. Büyük küçük tüm takımlar hakemi baskı altına almaya çalışıyor ligin en büyük seviyesizliği bu. Ve bu seviyesizlikte pozisyon falan tartışmak anlamsız. Bu ruh hali ile başa çıkamazsın. Yapı sağ olsun deyip geçeceksin.

• Like
Tepkiler: DeathSurgeon21
@Zoro @kaizokuou @Glorfindel
2 penaltı ile kazanmalarına rağmen gs liler hala mutlu değil.

images

Türkiye Ligi'nde futboldan keyif almanın bir yolu yok. Zehri enjekte ediyorlar, Galatasaray veya Fenerbahçe kim olursa olsun ağlayarak sonuç değiştirdiklerini biliyorsun çünkü. Sosyal medya da kurban hissiyatını alevlendiriyor. Doğru yanlış karar olmasına gerek yok kaos için.

Konferans ligi formatı ve maç sayısının artmasıyla Avrupa maçları çoğaldı, en azından 8-10 maç görüyoruz çok şükür. Orası daha keyifle izleniyor. Fenerbahçe'nin Avrupa'da ne kadar çömez olduğunu görebiliyorum 3-4 senedir elenme biçimi ile. Başakşehir ufak ufak giderek Beşiktaş ve Trabzon'dan daha başarılı Avrupa'da.

Zehir güçlenmesi... Yalnız totem yapmayı bırakıp balını itiraf ettiğine göre fb şampiyon olabilir bu sene. @tamahkarsaraylılar başarısız olursanız sebebi bu adamdır, şimdiden söyleyeyim
Usta ben totem yapmıyorum ki. Takımın eksik yanlarını derin anewlizlerle ortaya koyuyorum. Yanlış çıkıp takım kazanınca totem oluyor. Tutarsa bilge anewlizci oluyorum ✍️

Usta ben totem yapmıyorum ki. Takımın eksik yanlarını derin anewlizlerle ortaya koyuyorum. Yanlış çıkıp takım kazanınca totem oluyor. Tutarsa bilge anewlizci oluyorum ✍️
Şaka diyelim de tanımayan kendimizi övüyoruz sanmasın. Şurda belki de futboldan en az anlayan benimdir

@Glorfindel 'den sonra : P

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü