Futbol Sohbet

Buna katılıyorum mesela skriniar a rekor bir maaş imza atıldı 4 seneliğine.neymis hoca istiyormuş. Bu oyuncunun artık son kontratı sayılır neredeyse. 1 sezon sonra mourinho ve ali Koç gidecek muhtemelen. Ama Fenerbahçe skriniarla 4 sezonluk evlendi. başka kimseye satamayacağın oyuncuya böyle bir maaş verilmez. Hem de stoper yani.
Kesinlikle Skriniar'ı o maaşla istemezdim. Gerek yok yani çünkü biz İsmail Kartal döneminde Becao ve Djiku ile gayet iyi bir ikili oluşturmuştuk artı bu ikisinin toplam maaşı herhalde Skriniar'ın maaşının yarısı kadardı galiba. Fenerbahçe ali koçla birlikte inanılmaz kötü yönetilen bir kulüp oldu. Biz bu maaş yüküyle ekonomik olarak batmaya her geçen gün daha da yaklaşıyoruz...

• Like
Tepkiler: Bavs
beşiktaşlı arkadaşlar. orkun ve abraham ile olmaz bu iş. sizin bir kere kemik kadro kurup sağlam bir tane de teknik direktör bulmanız lazım. Defansınız çöp, orta sahanız yol geçen hanı gibi. Kanatlarınız kırık :D nasıl bir başarı bekliyorsunuz bu takımdan. anadolu kulüpleri kadrosu gibi kadronuz var. bir de başkanınız çıkıp kimi istersek alırız gibi absürt açıklamalar yapıyor. size en kötü 5 6 tane nokta atışı transfer lazım. bu sene de beşiktaş'tan bir şey beklemeyin bence. fenerin de aşağı kalır yanı yok :D

Wilfried Singo 5 yıllığına Galatasaray'da...
5 + 25m€ bonservis bedeli
Bonuslarla birlikte 7m€ maaş

hayırlı olsun. elemanı çok tanımıyorum ama iş yapar gibi bir tipi var :D @Whitebear D

Kerem Demirbayın yaptığı hareket yüzünden Emirhan çift dalıp kırmızı yese hak veririm. Kasten itiyoe ahlaksız herif

Ofsayt diye verilmeyen penaltının tekrarı verilmedi. İlk yarı özetinde de göremedim. Maç için önemli bir pozisyonun tekrarı niye verilmez? Hem de bu kaşar şüpheliyken pozisyon?

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü