Futbol Sohbet

Ederson haberleri epey arttı. Bakalım benzer bir kaderi GS yaşayacak mı?
city'deki performansını verebileceğini zannetmiyorum ama kafasını futbola verirse eğer çok da üzmez gs taraftarını. pas kalitesiyle ön plana çıkmış olsa da elleri de fena değil sonuçta.

• Like
Tepkiler: justahuman
Bu sezon ligin ilk yarısı Beşiktaş , Trabzon , Göztepe ve Samsunspor maçlarını içeride oynuyoruz. Sadece Fenerbahçe maçı dep. Depte Fenerbahçe’yi yenersek içeride bu takımlara kaybetmeyiz zaten. Ligin ilk yarısı büyük bir puan moral avantajı ve puan farkı bekliyorum. Fenerbahçe’nin Samsun ve bjk deplasmanları var.

• Like
Tepkiler: Azo Feyfa
Maçı açtım Rafa gol attı helal be Beşiktaş...

Bu sezon ligin ilk yarısı Beşiktaş , Trabzon , Göztepe ve Samsunspor maçlarını içeride oynuyoruz. Sadece Fenerbahçe maçı dep. Depte Fenerbahçe’yi yenersek içeride bu takımlara kaybetmeyiz zaten. Ligin ilk yarısı büyük bir puan moral avantajı ve puan farkı bekliyorum. Fenerbahçe’nin Samsun ve bjk deplasmanları var.
işi sıkı tutarsak ligi erkenden koparabiliriz. beşiktaş'ta da fener'de de iş yok.

• Like
Tepkiler: Bavs
son yarım saati çok iyi maçtı. felipe olmasa maç 2-1 değil 4-5 e 1 bitebilirdi. lige 3 puanla başlamak çok iyi oldu. ahrazbahçenin 2 puan önündeyiz şimdiden..

• Haha
Tepkiler: Azo Feyfa ve Zoro

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü