Futbol Sohbet

Orta saha yok 4-4-2 oynuyoruz tabi futbol olmaz. Felipe Augusto 3 defa top sürdü o kadar. Okay çok geride oynuyor Folcarelli bir şeyler deniyor ama olmuyor. Kadife ayak lazım ama alan yok.
folcarelli ve batagov'u çıkart bu takımdan, küme düşme mücadelesi verir bu takım bu sistemle. her şeyi yanlış yapıyor fatih tekke her şeyi.
kasımpaşa'nın topun arkasına geçip pres yapacağını herkes bilmesine rağmen merkezi güçlendirmeyip top yapamayacak bir takım sürmesi sahaya, ya çok kötü bir teknik direktör olduğunun ya da kendini kovdurmaya çalıştığının göstergesidir. senin neyine 4 forvet karakterli oyuncuyla 4-2-2 oynamak? var mı sende o atletizm ve teknik kalite?

sevdiğim bir futbolcuydu ama şu son 2 maçta izlettiği futbol, teknik direktörlüğünü sorgulamama sebep oluyor.

• İmza
Tepkiler: Skywalker
folcarelli ve batagov'u çıkart bu takımdan, küme düşme mücadelesi verir bu takım bu sistemle. her şeyi yanlış yapıyor fatih tekke her şeyi.
kasımpaşa'nın topun arkasına geçip pres yapacağını herkes bilmesine rağmen top yapamayacak bir takım sürmesi sahaya, ya çok kötü bir teknik direktör olduğunun ya da kendini kovdurmaya çalıştığının göstergesidir. senin neyine 4 forvet karakterli oyuncuyla 4-2-2 oynamak? var mı sende o atletizm ve teknik kalite?

sevdiğim bir futbolcuydu ama şu son 2 maçta izlettiği futbol, teknik direktörlüğünü sorgulamama sebep oluyor.
Yönetimi baskı altına almak istemiyorsa yaptığı şey intihar. Bu yönetim başka türlü transfer yapmaz. 4 oyuncu aldı ve hiçbiri acil transfer gereken yere değil. Acil bölgeye alacakları adam da 19 yaşında.

Yönetimi baskı altına almak istemiyorsa yaptığı şey intihar. Bu yönetim başka türlü transfer yapmaz. 4 oyuncu aldı ve hiçbiri acil transfer gereken yere değil. Acil bölgeye alacakları adam da 19 yaşında.
kulübün satılması ve tüm trabzonluların yönetim kademesinden kovulması lazım. yoksa beli doğrultamaz bu takım.

Aklımı kaçıracam ya! Bizim adamların ayaklarının üstünde yürüyen adamlara sarı kart yok ama topa basıp alan Mustafa Eskihellaç'a sarı var! Bu davar kaleciyle karşı karşıya kaldığımız anda pozisyonu durdurup avantaja bıraktığı topu kesti ilk yarı.

her yerde ''Yok onu menajerler götürdü oraya'' memeleri görüyorum. Kendini nasıl rezil etti farkındadır umarım :XD

• Haha
Tepkiler: Azo Feyfa
Transfer sezonunun bitmesine iki hafta kaldı. Lig için bile sağ bekimizin ve sol stoperimiz yetersiz kaldığı maçlar olabilir.

Ederson konusunda City, Singo konusunda hem Monaco hem de oyuncunun kendisi geri adım atmıyor. Son ana kadar beklenirse fiyat düşebilir ama bu risk ne kadar alınabilir bilmiyorum.

Akanji geçen sezon neredeyse 3 ay sakatlık yaşamış. Ve 30 yaşında. Anlaşılan Singo'dan sonuç çıkmamış. Pavard yerine tercih ederim orası ayrı.

Son düzenleme:

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü