Futbol Sohbet

Abdülkerim Bardakçı Lamine Yamal eşleşmesini izlerken.

Net kırmızı yer sinirden. Yamalın cins cins hareketleri var bir de. 4-0'dan sonra dayanamayıp döver. Okan Buruk Fatih terimin vur emri verdiği milli maçtaki gibi vur emri verip kahraman olur.

• Haha
Tepkiler: Azo Feyfa
umarım zorunlu satın alma bedeliyle birlikte kiralamışızdır edson'u fener'e. ali şöyle bir +25m€ ateşlese bize mü kem mel olur.

umarım zorunlu satın alma bedeliyle birlikte kiralamışızdır edson'u fener'e. ali şöyle bir +25m€ ateşlese bize mü kem mel olur.

Fener ve 6-8 numara sevdası… Elinde oynatılabilse iyi bir 6 numara Ambarabat ve yedek olarak en iyi yerli 6 numaralardan birisi olan İsmail var. Tabi yeterli görülmüyor olabilir ama öncelik bu mu?

3lü oynayacak belli, stoper yetersiz. Kaleci yetersiz. Kanat beklerin yedekleri soru işareti. Kadro mühendisliği rezalet.

• Like
Tepkiler: Zoro ve akira
Fener ve 6-8 numara sevdası… Elinde oynatılabilse iyi bir 6 numara Ambarabat ve yedek olarak en iyi yerli 6 numaralardan birisi olan İsmail var. Tabi yeterli görülmüyor olabilir ama öncelik bu mu?

3lü oynayacak belli, stoper yetersiz. Kaleci yetersiz. Kanat beklerin yedekleri soru işareti. Kadro mühendisliği rezalet.
fener'in öncelikleri beni ilgilendirmez, ben parama bakarım 😁 😁

edson, ismail ve amrabat'tan çok daha iyi oyuncu ve fener'in 2 beki de hücumcu olduğundan, edson alvarez defansif zafiyetleri azaltacaktır ama bu takımda geriden oyunu kim kuracak? bu sorunun hala bir cevabı yok.

Hem maaşından kurtulacak hem de kiralama bedeli alacaksınız.

Ama ben FB açısından da iyi transfer olduğunu düşünüyorum. Hem Amrabat hem de Skriniar omurgada bir araya gelince takım yeterli tempoda olmuyor. Edson'un Fredi dolaylı olarak da Şimanski'yi rahatlatacak ve Forvetlerin daha iyi topla buluşmasını sağlayacak dolaylı bir etki de yaratacağını düşünüyorum. Bence beklerde olduğu gibi orta sahada da iyi transfer yaptı fener.

Kaleci + kanat ve Şimanski'nin formsuzluğu devam eder diye 10 numara transferi de gelirse Mou'ya rağmen başarılı olacak bir takım olacaklar.

Nene de kağıt üstünde iyi transfer.

Fener'de oyun kurucu sayısı 0, herhalde morukyo topu rakibe verip sadece contra geçiş hücumu kovalamayı hedefliyor. Ama bu şekilde 10 kişi kapanan Anadolu takımlarını yenemezsin.

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü