Futbol Sohbet

Edson Alvarez'i alacak beyinsiz ali ve kankisi beyinsiz mourinho! Arkadaş Fenerbahçe taraftarı olarak Biossuma istiyoruz, oyun kurucu Tilemans istiyoruz bu iki mal gidiyor Alvarez alıyor. Gerçekten ali Fenerbahçemin 1 numaralı düşmanı. Mou'yu zaten saymıyorum teknik direktör değil!!!

• Haha
Tepkiler: Zoro ve Azo Feyfa
Ederson işi olmayacak gibi durmuyor hiç. City illa 25 istiyormuş falan kuru sıkı haber. Ellerinde kalırsa daha büyük sıkıntı yaratır.Parası marası da önemli olmaz City için yedek kalamayacak bir ağırlığı var.

Emiliano Martinez bence GS'ye çok iyi olur..Yırtık topcumuz yok hepsi ponçik.

Diego Costa 40-50 milyon gibi bir rakama bir ihtimal bırakabilir Porto. City istedi vermediler haberleri boş.City'nin isteyip alamayacağı bir kaleci değil. Stopere hamle yapamayız o üzer.Atanım tutanım iyi olsun şeklinde iki transfer sezonunu kapatabilir GS tarafı. Hiç de sevmem bu tabiri bana göre ortasaha kaleci ve forvetten önemlidir.

Sommer: Adı geçenler içinde en iyi kaleci.. herkesin burun kıvırdığı isim olmasından bunu anlayabilirz çok rahat. ..Tek başına ŞL çeyrek finali oynatır öyle bir manyak.

Kaleci konusunda ben biraz rahatım ama mevzu GS ise hiç bi konuda rahat olmamak lazım.

• Like
Tepkiler: Azo Feyfa
Sommer: Adı geçenler içinde en iyi kaleci.. herkesin burun kıvırdığı isim olmasından bunu anlayabilirz çok rahat. ..Tek başına ŞL çeyrek finali oynatır öyle bir manyak.
Cidden öyle, 2 yıl taş gibi oynar. İnsanlar Sommer'i İsmail Çipe falan sanıyor. Geçen sene şampiyonlar liginde inanılmaz performans verdi. Euro 2020'den beri taş gibi kaleci.

• Like
Tepkiler: LoveCook
Mustafa Eskkihellaç maçta en az 3 tane şu tarz hareket yaptı ve en kötüsü buydu @Zogolo Henüz diğerlerini bulamadım kesit olarak. Biri çok iyiydi ya.

Dün maç saatinde kafayı çekiyordum maçı unutmuşum bile. Ama senin yazdıklarına bakılırsa izlemek de benzer etkiyi yaratmış olabilir :D

Mustafam be tam öz evlat. Ideal Trabzonlu davranışları sergiliyor bayılıyorum bu çocuğa ama hemen bir mal gelip önünü kesmiş. Futbol görünce rahatsız olmuş olabilir hakem. Bu arada bir şut çekmişiz. Geçen haftada da aynı. Maç kazanınca sıçramaya devam edebiliyorsun Ama işaretler iyi değil. Cham ve mendy yüksek oranda silinmiş gibi duruyor. Alt yapıdan gelen çocuklara hiç şans vermiyor. Bunların iyi çıkmasından korkuyor diye düşünenler var şimdi. Bunlar oynamazken yerine zaten denenmiş ve olmamışlar oynuyor. Değişiklik tercihleri ve dakikaları fecaat. İletişimi ise hepsinden kötü. Yani ben Fatih hocanın bu kadar senede o kadar takım çalıştırdıktan sonra hiç değişim göstermemesini pek anlamıyorum. Kalın kafalı bir adam görüntüsü veriyor uzunca bir süredir.

Futboldan anlıyorsam:
Gs hayvan gibi kadro kurdu. Mental açıdan sürekli şampiyon olmak zor olsa bile bu kadro iyi olmasının yanında dengelide bir kadro aynı zamanda. Baya clde çeyrek görür iyi kuralar ile diye düşünüyorum. Şansta yanlarında olursa yarıfinale göz kırpabilirler. Sadece yaşayacağı tek eksikliklerin Mertens'in boşluğu olacağını düşünüyorum. Gs yönetimi yerinde olsam Asensio'Ya yürürdüm.

Fb ise çok daha kötüleşti bence. Gücü geçen sene 8 ise 7'ye düştü ve oyuncu satışında dahada güçsüzleşecek gibi gözüküyor. Şanlı Bjk'mizin gerisinde bitirebilirler sezonu.

Sözün özü bu sene fb şampi olursa çok fena göt olcam.

• Like
Tepkiler: Zoro ve Azo Feyfa
Dün maç saatinde kafayı çekiyordum maçı unutmuşum bile. Ama senin yazdıklarına bakılırsa izlemek de benzer etkiyi yaratmış olabilir :D

Mustafam be tam öz evlat. Ideal Trabzonlu davranışları sergiliyor bayılıyorum bu çocuğa ama hemen bir mal gelip önünü kesmiş. Futbol görünce rahatsız olmuş olabilir hakem. Bu arada bir şut çekmişiz. Geçen haftada da aynı. Maç kazanınca sıçramaya devam edebiliyorsun Ama işaretler iyi değil. Cham ve mendy yüksek oranda silinmiş gibi duruyor. Alt yapıdan gelen çocuklara hiç şans vermiyor. Bunların iyi çıkmasından korkuyor diye düşünenler var şimdi. Bunlar oynamazken yerine zaten denenmiş ve olmamışlar oynuyor. Değişiklik tercihleri ve dakikaları fecaat. İletişimi ise hepsinden kötü. Yani ben Fatih hocanın bu kadar senede o kadar takım çalıştırdıktan sonra hiç değişim göstermemesini pek anlamıyorum. Kalın kafalı bir adam görüntüsü veriyor uzunca bir süredir.
Oyuncu değişiklikleri gayet normaldi aslında. Onuachu sakat olmasına rağmen oynamak istemiş, yeteri kadar oynatınca çıkarmış. Zubkov hastalık geçirmişti hafta içinde ve sonradan oyuna sokunca gole sebep oldu zaten. Mendy ve Cham oyuna girdikten sonra iyi oynadılar aslında. Hakeme çok uyuz oldum ben. Rakip 3-4 kere ayağa bastı kart vermedi, atak kestiler faulle faul vermedi, Olaigbe'ye yapılan faulü oynattı ama kaleciyle karşı karşıya kalınca avantajı oynatmayıp faul çaldı.

Son düzenleme:
Oyuncu değişiklikleri gayet normaldi aslında. Onuachu sakat olmasına rağmen oynamak istemiş, yeteri kadar oynatınca çıkarmış. Zubkov hastalık geçirmişti hafta içinde ve sonradan oyuna sokunca gole sebep oldu zaten. Mendy ve Cham oyuna girdikten sonra iyi oynadılar aslında. Hakeme çok uyuz oldum ben. Rakip 3-4 kere ayağa bastı kart vermedi, atak kestiler faulle faul vermedi, Olaigbe'ye yapılan faulü oynattı ama kaleciyle karşı karşıya kalınca avantajı oynatmayıp faul çaldı.

Hakem konusu bizim için hep ciddi bir problemdi ama var ilk çıktığı zamanlarda daha adildi. Zaman geçince onun da yolunu buldular ve özellikle geçen sezondan başlayarak anamızı ağlatmaya başladılar. Bazen çok kötü oynarsın ama x pozisyon penaltıysa belki o seni kurtarır ve kendini sonraki haftaya atarsın. Birkaç hafta doğrandın ve bunun üzerine çıkacak top da oynamıyorsan - ki zaten bunu kim yapabilir o da ayrı mesele - geçmiş olsun ne hoca kalır ne topçu. Yani hakem konuşmak istemiyorsun ama oyunun bu kadar içindeki bir unsuru bu kadar kolay reddedemiyorsun.

Oyun olarak da evet takım tatmin etmiyor. Yine de hocayı her ne kadar eleştirsem de ikide bir hoca değiştirmek mantıklı değil. Fakat hocaya mutlaka bir danışman tutulmalı ve ekibine profesyonel kişiler katılmalı. Hoca özellikle oyun okuma konusunda problemleri olan biri. İcabında tribünde ve evde ekranda izleyen ıki ayrı kişi daha olmalı çünkü sıfır rakımda her şeyi iyi görmeyebiliyorsun.

Son olarak bu yeni transfer altı numara anladığım kadarıyla. Dolayısıyla bundan sonraki transferin skorer bir on numara olmasını bekliyorum ben. Orada bir kopukluk var belli ki. Bu olursa klasik 4-2-3-1 e döneceğiz gibi duruyor.

Futboldan anlıyorsam:
Gs hayvan gibi kadro kurdu. Mental açıdan sürekli şampiyon olmak zor olsa bile bu kadro iyi olmasının yanında dengelide bir kadro aynı zamanda. Baya clde çeyrek görür iyi kuralar ile diye düşünüyorum. Şansta yanlarında olursa yarıfinale göz kırpabilirler. Sadece yaşayacağı tek eksikliklerin Mertens'in boşluğu olacağını düşünüyorum. Gs yönetimi yerinde olsam Asensio'Ya yürürdüm.

Fb ise çok daha kötüleşti bence. Gücü geçen sene 8 ise 7'ye düştü ve oyuncu satışında dahada güçsüzleşecek gibi gözüküyor. Şanlı Bjk'mizin gerisinde bitirebilirler sezonu.

images

Futboldan anlıyorsam:

Kesinlikle bende öyle düşünüyorum özellikle Singo,Ederson ve 2 iyi yedekle(ortasaha ve sağ bek) şampiyonluğa ambargo koyabilirler. Beşiktaş 2 iyi kanat,1 iyi stoper transferiyle Feneri her türlü geçer. Ali daha çok transfer yaparak daha kötü nasıl takım kuruyor beynim algılayamıyor. Velhasıl gs şampiyon Beşiktaş 2. olur. Fenerden de bir bok olmazzz!!!

• Sad
Tepkiler: Crocus

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü