Futbol Sohbet

Santrafor rotasyonu için Deniz Gül, kanat rotasyonu için Başar Önal isimleri geçiyor. Deniz'e 3. santrafor olması kaydıyla olumlu yaklaşıyorum ama eksikler daha var. +2 kontenjanından birini 2. santrafor olarak alınacağını tahmin ediyorum. Ya da öyle umuyorum.

El Bilal Toure demişler. Oyuncuyu tanımıyorum ama Atalanta 2 sezon önce 30 milyon yatırım yapmış. Ucuza denk getirilirse alınabilecek bir risk gibi duruyor. Sercan şimdi 15 gün önce ilgilendik şimdi vazgeçtik demiş. Güvenilmez adam doğru da olabilir yanlış da.

Sola rotasyona Başar güzel olur. Olcay etkisi yapar. Tabi sözde geçen sene de almıştık ama becerememişlerdi transferi. Nej Nijmegen almıştı 1 milyona. Bu sezon da 2 maçta 2 asistle başlamış. Benim istediğim bir oyuncuydu geçen sezon da. Umarım uygun maliyetle getirilebilir.

• Like
Tepkiler: Nebukadnezar
Dedim koca video atmış nereden bulacağım şimdi pozisyonu. Keşke öyle olsaymış. İlk yarıdaki pozisyonları gördüm yetti. Kalanını bi dahaki yemeğe saklıyorum.
Ya 1 tane pozisyon hariç hepsi aleyhimize. Trio ekibi Kocaeli maçı için 8 verilmeyen bu maç için 6-7 verilmeyen sarı kart saydı. Sırf 3-4 tane ayağa basmalı faul ben saydım maç izlerken. Kasımpaşa bildiğin kırıp geçirmeye çıkmış hakem de çanak tutmaya.

Santrafor rotasyonu için Deniz Gül, kanat rotasyonu için Başar Önal isimleri geçiyor. Deniz'e 3. santrafor olması kaydıyla olumlu yaklaşıyorum ama eksikler daha var. +2 kontenjanından birini 2. santrafor olarak alınacağını tahmin ediyorum. Ya da öyle umuyorum.

El Bilal Toure demişler. Oyuncuyu tanımıyorum ama Atalanta 2 sezon önce 30 milyon yatırım yapmış. Ucuza denk getirilirse alınabilecek bir risk gibi duruyor. Sercan şimdi 15 gün önce ilgilendik şimdi vazgeçtik demiş. Güvenilmez adam doğru da olabilir yanlış da.

Sola rotasyona Başar güzel olur. Olcay etkisi yapar. Tabi sözde geçen sene de almıştık ama becerememişlerdi transferi. Nej Nijmegen almıştı 1 milyona. Bu sezon da 2 maçta 2 asistle başlamış. Benim istediğim bir oyuncuydu geçen sezon da. Umarım uygun maliyetle getirilebilir.
bilal oğlan son 2 sezonu sakat geçirdi. bonservisini almak büyük risk.

Mourinho koçbahçe ile çok güzel dalga geçmiş basın toplantısında.

"Benficaya karşı daima kazanıyordum çünkü çok iyi takımlarla çalışıyordum. O dönemdeki takımlarla şu anı karşılaştıramıyorum"

Birlikte çalışmak istediğiniz Brezilyali oyuncu var mı sorusuna: "Bunu yapabilecek ekonomik gücü olmayan bir takımdayım"

@justahuman @Whitebear D @Arthur

"Benficaya karşı daima kazanıyordum çünkü çok iyi takımlarla çalışıyordum. O dönemdeki takımlarla şu anı karşılaştıramıyorum"

Birlikte çalışmak istediğiniz Brezilyali oyuncu var mı sorusuna: "Bunu yapabilecek ekonomik gücü olmayan bir takımdayım"

Gabriel Sara'yı istemiş. Ama Ali Koç 45M nereden bulayım demiş.

Ya 1 tane pozisyon hariç hepsi aleyhimize. Trio ekibi Kocaeli maçı için 8 verilmeyen bu maç için 6-7 verilmeyen sarı kart saydı. Sırf 3-4 tane ayağa basmalı faul ben saydım maç izlerken. Kasımpaşa bildiğin kırıp geçirmeye çıkmış hakem de çanak tutmaya.

Rakibimizin kim olduğu hiç önemli değil. Zaten Kocaeli karşısında bile bunu yaşatan bir yapı sana güç gösterisi yapıyor demektir sadece. Rakiplerimizden birinin başına şöyle işler gelse ortalık yıkılır. Biz her hafta yaşıyoruz tık yok. Öyle pasif öyle rezil bir camiaya dönüştü bu kulüp.

• Like
Tepkiler: Skywalker

Açıklamalardan anlaşılacağı üzere Morukyo'nun kafa yapısı şuraya kaymış.

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü