Futbol Sohbet

Barış için son teklif

40 GS
Keçiören payı (resmi olarak 8)
2M Adana yetiştirme payı.

50M denen teklif bu. Yani GS'nin kasaya girecek olan 40.

Dursun ise bunu reddetmiş. Bu geceye kadar GS için direkt 50 getirmezseniz Barış kalacak demiş. Mevzu bu.

Bunun üstüne gelen yeni bir teklif yok. Bugün ki mevzu sadece madem Lookman'ı alacaksınız neden Barış'ı göndermiyorsunuz demek içinmiş. Yani yeni bir teklif yok.

Haa bana sorarsanız süreç bu noktaya geldikten sonra GS'ye kalan 30 bile olsa satılması lazım. Ama Dursun inadından vazgeçmiyor. Daha önce 50 getirdim, yeni teklif yoksa karşı çıkmayın demiş.

Umarım inadından vazgeçer ama zor. Bir ihtimal Lookman tarafında son dakika bir fiyat indirimi olursa olur anca gibi.

Bu saatten sonra Barış’ın satılması taraftarıyım ama çok geç kalındı. Barış’ı satarlar ama Lookman’ı alamaz bu yönetim.

İlkay ve Uğurcan ile görünen o ki bitiriyoruz transfer işini. En azından stoper rotasyonuna iyi kötü bir adam çekebilsek iyi olacaktı.

• Like
Tepkiler: justahuman
Herşeyi anladım da madem transferi kapatacaktın kadronda hala 2 yabancı 1 tane 23 yaş altı yabancı için yerin varken neden sınırlı olan kanat rotasyonuna katkı verecek Zaniolo yu kiralık gönderdin :D Maaşını biz ödeyeceğiz ahahaha kafayı yersin inanılmaz bir kulüp.

Herşeyi anladım da madem transferi kapatacaktın kadronda hala 2 yabancı 1 tane 23 yaş altı yabancı için yerin varken neden sınırlı olan kanat rotasyonuna katkı verecek Zaniolo yu kiralık gönderdin :D Maaşını biz ödeyeceğiz ahahaha kafayı yersin inanılmaz bir kulüp.
Lig için 23'e uyan vs transfer gelir. Ama ŞL için defter kapandı maalesef. Zaten kaldı 7 saat.

Bu sürede kolayca bitirilecek transfer ya türkiyeden olur ya da Hakan. Hakan'a da niyetleri yok zaten

• Like
Tepkiler: luffynewgate

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü