Futbol Sohbet

Gece 2'ye kadar kadro bildirme şansımız var, Barış'ı satıp Lookman aldık aldık. Alamazsak biteriz.

İnterdeki numarasını da İlkay'a vermişler : ))
Bence tamamen ilkay ve hakan hizbi vardı ve İlkay çok da güçlü olduğu için onu aldılar.

Gece 2'ye kadar kadro bildirme şansımız var, Barış'ı satıp Lookman aldık aldık. Alamazsak biteriz.

Gece 1 diye biliyordum iki ise iyi. Biz bir saatte var ya üüüf : ))

Umarım Lookman'ı FB çekmez. Onlar çekerse sıkıntı büyük olur. Ama zaten iki kanat aldılar ve Oğuzla İrfan da duruyor. Bu yüzden pek sanmıyorum bir servet ödeyip alacaklarını

Yönetimin niyeti varsa veya transferin ilerleyen günlerde Barış'ın gitme durumu varsa, Lookman'ı alıp elinde kanat bulundurmalı.

Bütçe varsa her türlü alıp kadroda tutmalı. Barış kalsa bile Lookman'ı ileri de yine satarsın.

Ama oldukça düşük ihtimalli gözüküyor.

ŞL için transfer geçen seneye göre

Sane, İlkay ve Singo transferiyle kapandı gözüküyor maalesef.

Kapatmışlar transferi Lookmanla da hiç ilgilenmiyorlarmış Barış da illa gitmek istiyorum bırakın diye diretiyormuş bu adamdan bir daha yarar gelirmi taraftar Kerem den daha çok bundan nefret ediyor zaten devre arasına kadar yetişmez bu kadro dışı gelir ocakta da 15 20 ne verirlerse satılır.

• Like
Tepkiler: Azo Feyfa

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü