Bay için aşırı süper mükemmel rakamlar bunlar ki gördüğüm oyuncu da gitmek istiyor. Bu işi anlamadım tivitir da kullanamam ondan sordum.
GS yerini dolduracak adam bulamayacağını düşünüyordu. Abartı gelebilir ama ben de bulamayacağını düşünüyorum. Olmadığını değil, GS'nin bulup alamayacağını düşünüyorum.
Sane, Barış'ın yerini doldurmaz. Lookman da öyle. Barış'ın oynamadığı maçta anadolu takımı bile takımın içinden geçti. Barış gibi fiziğiyle oynayan, rakiple boğuşan, defansa da gelen, tüm bunların yanında hem gol hem de asist olarak çift rakam yapma ihtimali olan oyuncu almak lazım. Sane, Yunus, Lokman vs bunlar çok benzer oyuncular. Ve takım bunlarla dolu olunca bizim gibi takım oyunu ve taktik özürlü takımlar ŞL'de delik deşik olur ki dediğim gibi anadolu kulüpleri bile biraz yetenekli olsalar bunu yapıyorlar.
Okan ve yönetim de böyle düşüdüğü için astronomik bir rakam gelmediği sürece barış kalacak diyor. Avrupa için istenen bonservis 35'ti. Araplar olunca daha fazla oldu.
Yanlış anlama Barış'ın hak ettiği rakam bu demiyorum. Barış'ın takım özelinde yeri ayrı. Bu yüzden de GS gerçekten astronomik bir rakam gelirse satarız diyor.
Ama oyuncu bu kadar ısrarla gitmek isteyip, ŞL'de senle oynamaya bile cezb olmuyorsa, araplara giderim, milli takımda formayı kaybederim diye korkmuyorsa yapacak bir şey yok. 30 da verseler göndermek lazım. Ama Menajerle olan restleşme ve inatlaşmalar yüzünden iş bu noktaya geldi maalesef.
hem barışın normalde ederinden çok daha fazlasına satma fırsatı kaçıyor. Hem de oyuncudan bundan sonra katkı alma ihtimalin çok zor. Büyük ihtimalle takımla uyumsuzluk gösterip devre arasında çok düşük bir paraya falan gider gibi gözüküyor şuan bakalım ne olacak.