Futbol Sohbet

Hakan hadi neyse 10 gün içinde alınır, Lookman'ın şampiyonlar ligi listesine yazılacağını düşünüyordum. Çok yazık oldu.

zamanında barış'ı araplara yollayıp, barış'la benzer bir oyun tarzı olan daizen maeda'yı 20-25m€ karşılığında almış olsalar ya da ne bileyim amine adli'yi alsalar hiçbir dertleri olmayacaktı ama sürünüyorlar şimdi :) umarım hem barış gider hem de lookman işi yatar da trossard ya da sterling'e kalırlar 😁 😁

zamanında barış'ı araplara yollayıp, barış'la benzer bir oyun tarzı olan daizen maeda'yı 20-25m€ karşılığında almış olsalar ya da ne bileyim amine adli'yi alsalar hiçbir dertleri olmayacaktı ama sürünüyorlar şimdi :) umarım hem barış gider hem de lookman işi yatar da trossard ya da sterling'e kalırlar 😁 😁

Bu kadroyla şampiyonlar liginde ne yaparız tam emin olamıyorum, umarım İlkay geldikten sonra Sane'nin performansı artar. İlkay ve Uğurcan transferi bizi ilk 24'e sokabilir, bence başka isimlerde yazılmalıydı ama yapacak bir şey yok.

Ben hayatımda Onur Recep Kıvrak kadar bir kaleciyi sevmedim. Uğurcan iyi kaleci ama onda eksik olan şey sahiplenme duygusuydu hep. Onur'un yediği kartların çoğu kaptan olarak yaptığı itirazlardan ya da takım arkadaşını savunmasından ötürüyken Uğurcan'ın kartları genelde zaman geçirmekten ötürüydü. Uğurcan çok kırılganken Onur kırılmaz bir iradeye sahipti. Uğurcan da kendini sevdirdi ama kimse Onur gibi olamaz sanırım. Onur daha iyi kaleciydi üstelik. Çok zoruma gitmedi Uğurcan'ın mevzu @Zogolo hatta sözleşmesi biten böyle bir kerizden para kazanmaktan memnun bile kaldım. Şimdi o düşünsün.

Bu kadroyla şampiyonlar liginde ne yaparız tam emin olamıyorum, umarım İlkay geldikten sonra Sane'nin performansı artar. İlkay ve Uğurcan transferi bizi ilk 24'e sokabilir, bence başka isimlerde yazılmalıydı ama yapacak bir şey yok.

ileri uç şampiyonlar liginde hangi takıma yazsan sırıtmaz. Bayern Sane oynuyordu gelmese yine oynardı. İlkay zaten oynar. Osihmen avrupa istese yine tepe takımlara yaz gitsin.

• Like
Tepkiler: Azo Feyfa
  • Like
Tepkiler: luffynewgate

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü