Forum tarihinin en büyük kolpası ödülü takdim edilmeliTotem değil
Mis gibi kura işte. Kopenhagı yenseniz çıkıyordunuz kalecileri ülkeye hakaret ede ede dövmüştü sizi @GlorfindelSon ŞL kuramızda, KF profilime ŞL armalı bal kavanozu koymuştum. Sonuç şu olmuştu:
Bayern
MANU
Kopenhag
Galatasaray
Skills videosu izliyorum şimdi, saçlar, isim, yaş falan ardımı yaktı, ben de genç potansiyelli siyahi bir topçu istiyorum. Hem Abou sizde iki dizi olmadan neler neler yaptı.O kadar gündem takip ediom, aldığımız oyuncu şimdi haberim oldu. Gece yatarken bile gündem videoları açıp uyuyom. Diyolardı başkan 72 saattir telsiz kapalı diye. Hadi hayırlı olsun, detayları bilmiom hiç.
Not: Kronik aboubakar 2
Hem kronik tam bizlik topçu, skills videosu izledim bu aboubakar dedim direkt. Tutarsa iyi ama GS ligi domine etmiş adamlar gol bile yemiyor. Yarışamayız bence biz artık, 2.lik kovalamamız lazım, şampiyonlar ligi ön eleme için veya UEFA'da şansımızı denememiz lazım.Skills videosu izliyorum şimdi, saçlar, isim, yaş falan ardımı yaktı, ben de genç potansiyelli siyahi bir topçu istiyorum. Hem Abou sizde iki dizi olmadan neler neler yaptı.
İğrenç bir pozisyonavantajı oynatması gerekirken oyunu durduruyor hahahaha. bir de bu eleman mhk'nın altın çocuğuymuş. bu altınsa diğerlerini düşünmek bile istemiyorum.