Futbol Sohbet

O kadar gündem takip ediom, aldığımız oyuncu şimdi haberim oldu. Gece yatarken bile gündem videoları açıp uyuyom. Diyolardı başkan 72 saattir telsiz kapalı diye. Hadi hayırlı olsun, detayları bilmiom hiç.

Not: Kronik aboubakar 2
Skills videosu izliyorum şimdi, saçlar, isim, yaş falan ardımı yaktı, ben de genç potansiyelli siyahi bir topçu istiyorum. Hem Abou sizde iki dizi olmadan neler neler yaptı.

Skills videosu izliyorum şimdi, saçlar, isim, yaş falan ardımı yaktı, ben de genç potansiyelli siyahi bir topçu istiyorum. Hem Abou sizde iki dizi olmadan neler neler yaptı.
Hem kronik tam bizlik topçu, skills videosu izledim bu aboubakar dedim direkt. Tutarsa iyi ama GS ligi domine etmiş adamlar gol bile yemiyor. Yarışamayız bence biz artık, 2.lik kovalamamız lazım, şampiyonlar ligi ön eleme için veya UEFA'da şansımızı denememiz lazım.

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü