Futbol Sohbet

Hem kronik tam bizlik topçu, skills videosu izledim bu aboubakar dedim direkt. Tutarsa iyi ama GS ligi domine etmiş adamlar gol bile yemiyor. Yarışamayız bence biz artık, 2.lik kovalamamız lazım, şampiyonlar ligi ön eleme için veya UEFA'da şansımızı denememiz lazım.
Gelsin görürüz tabi de, sakatlık yaşamazsa fayda verir gördüğüm kadarı ile, fiziği ve sürati baya iyi duruyor, iki ayağına da hakim, heyecan vermesi lazım böyle transferin, sizdeki sıkıntı biraz da hoca, düzgün top oynatacak birini bulmanız lazım.

• Like
Tepkiler: Nebukadnezar
Gelsin görürüz tabi de, sakatlık yaşamazsa fayda verir gördüğüm kadarı ile, fiziği ve sürati baya iyi duruyor, iki ayağına da hakim, heyecan vermesi lazım böyle transferin, sizdeki sıkıntı biraz da hoca, düzgün top oynatacak birini bulmanız lazım.
Ya şimdi kadro hep hoca yedi, tamam bizim hocada da iş yokmuş gibi duruyorda gelen o kadar hoca oldu hepsinde de mi iş yoktu. En azından ligde ilk 3 yapabilecek seviyeye getirebilirdi birisi. Sıkıntı bizim kadroda direkt kadro oluşsun sonra hocadan mı değil mi anlarız. Şu an kadroda eksik sağ stoper ki Djalo ismi konuşuluyor, portekiz'li milli oyuncu Juventus sağ stoper. 2 tane kanat alınacak daha bir tane de svenson yerine sağ bek transfer sezonu bitti, belki de fırsat olarak 1 tane daha orta saha gelir.

• Like
Tepkiler: RedAcT
yaz transfer döneminde bu kulüpte büyük bir değişimin gerçekleşmesi gerektiğini herkes biliyordu. 6 futbolcunun sözleşmesi bitmişti, ayrılmak isteyen ve kulübe hiçbir katkısı olmayan 7-8 futbolcu vardı ve kadronun hem gençleştirilmesi hem de kalitesinin arttırılması gerekiyordu ama transfer döneminin bitmesine 1 hafta kala:

kulüpler dünya kupası saçmalığı sebebiyle çok erken başlamış olsa da transfer sezonu, ayrılmayı bekleyen 5, transfer etmemiz gereken 4 futbolcu var. yönetim ve teknik ekip neredeyse hiçbir halt beceremediler transfer sezonu boyunca ve eldeki mevcut kadroyla açık ara farkla ligin en kötü futbol oynayan takımıyız.

olur da bu 1 hafta içerisinde gitmesi gerekenlere yol verip iyi topçular alırsak eğer toparlanırız ekime kadar ama yok gerçekleşmezse bu senaryo, dilim varmıyor söylemeye ama gittiğimiz yol çok belli😁😁

Ananı satım aboubakar almışız valla tipe bak aynısı
Bu arada tip olarak Abubakar <=> Dembaba birleşimi gibi çocuk. Bir de gol sonrası Dembaba gibi secdeye gidiyormuş, bu sene çok can yakar :D Aynı yasak aşk meyvesi gibi.

Örnek:
40205-1583155060.jpg
147487-1674477789.png

Ya şimdi kadro hep hoca yedi, tamam bizim hocada da iş yokmuş gibi duruyorda gelen o kadar hoca oldu hepsinde de mi iş yoktu. En azından ligde ilk 3 yapabilecek seviyeye getirebilirdi birisi. Sıkıntı bizim kadroda direkt kadro oluşsun sonra hocadan mı değil mi anlarız. Şu an kadroda eksik sağ stoper ki Djalo ismi konuşuluyor, portekiz'li milli oyuncu Juventus sağ stoper. 2 tane kanat alınacak daha bir tane de svenson yerine sağ bek transfer sezonu bitti, belki de fırsat olarak 1 tane daha orta saha gelir.
Ya sıkıntılı süreç, kadro hoca yemeyecek gibi değildi de, yani ne deplasmanda Lozan ile berabere kalacak bir kadro, ne de kendi evinde St Patricks'ten 2 yiyecek bir kadro, yönetimin daha net olması lazım taraftara karşı, bir gün 3 transfer dönemi lazım, sonraki gün bayrakları çıkarın dersen, taraftar da beklentiye girer yani doğal olarak.

Ya sıkıntılı süreç, kadro hoca yemeyecek gibi değildi de, yani ne deplasmanda Lozan ile berabere kalacak bir kadro, ne de kendi evinde St Patricks'ten 2 yiyecek bir kadro, yönetimin daha net olması lazım taraftara karşı, bir gün 3 transfer dönemi lazım, sonraki gün bayrakları çıkarın dersen, taraftar da beklentiye girer yani doğal olarak.
Kadro tercihleri delirtmiyor değil 3'lü defansta sağa Emirhan koyuyor o üc stoper içinde sağ ayağı en boktan olan Emirhan, yok gibi bir şey sağ ayağı dengede tutması için var. Gidiyor oyuncuyu sağ stoper yapıyo, adam sağına pas atamadı 2-3 pozisyon Ndidi falan kızdı sağına niye etmıyon diye adam atamıyom diyor :D Sonra hava topları çok kötü takımın gittik Tammy'i aldık 195 adam yan top kesmiyoruz hiç. 2 Arroyo kesti orta, sonra adamı oynatmadı bile hiç. Ya ben futboldan anlamıyorum ya da hoca beni gönderin tazminatı yiyim diye uğraşıyor da Ole'de de hiç o tip yok gibi. Hadi hayırlısı diyelim.

Susamıştır, yorulmuştur biraz da, sarı kart ayağına da düdük çalmıştır, hep aynı hikaye bizim hakemlerde, standart yerlerde.
Tırt liginde böyle ya yapacak bir şey yok işin kötü tarafı bunların yanlış karar vermesi değil. Yanlış karar zaten veriyorlar ama olay tempoda, ligdeki tempo çok kötü anadolu takımları da top oynamaya değil 0-0'ı korumaya çalışıyorlar dakika 10 olmadan yatıyorlar aşağı eee onlar da haklı bir yerde aradaki fark çok uçuk oldu.

Tırt liginde yapılacak 2 tane çok önemli değişiklik var birincisi takımlara kota koyup 100m üstüne çıkarmamak, ikincisi de yanlış karar veriyorlarsa bile hakemlere tempoyu düşürtmeyin demek.

İşin özeti temposu yüksek, tüm takımların sahaya oynayamak için çıktıları bir ligde 3 büyükler şuankinden 150milyon daha değersiz kadrolarla avrupada daha fazla puan toplar.

• Like
Tepkiler: RedAcT
Tırt liginde böyle ya yapacak bir şey yok işin kötü tarafı bunların yanlış karar vermesi değil. Yanlış karar zaten veriyorlar ama olay tempoda, ligdeki tempo çok kötü anadolu takımları da top oynamaya değil 0-0'ı korumaya çalışıyorlar dakika 10 olmadan yatıyorlar aşağı eee onlar da haklı bir yerde aradaki fark çok uçuk oldu.

Tırt liginde yapılacak 2 tane çok önemli değişiklik var birincisi takımlara kota koyup 100m üstüne çıkarmamak, ikincisi de yanlış karar veriyorlarsa bile hakemlere tempoyu düşürtmeyin demek.

İşin özeti temposu yüksek, tüm takımların sahaya oynayamak için çıktıları bir ligde 3 büyükler şuankinden 150milyon daha değersiz kadrolarla avrupada daha fazla puan toplar.
Her ligde her hakem hatalı karar veriyor zaten, problem senin dediğin gibi hatalı karar olmasında değil, kendileri koşamadığından, zırt pırt oyunu durdurmaları, e oyuncular alt yapılardan itibaren zaten faul almaya oynuyor, görüyorlar bizim gibi her şeye düdük çalan hakemi yerden kaldır kaldırabiliyorsan, yıllardır da aynı şey zaten, seyir zevki düşük bir lig ortaya çıkıyor. Kendin takım tutmazsan izlenebilecek bir organizasyon değil.

O kadar gündem takip ediom, aldığımız oyuncu şimdi haberim oldu. Gece yatarken bile gündem videoları açıp uyuyom. Diyolardı başkan 72 saattir telsiz kapalı diye. Hadi hayırlı olsun, detayları bilmiom hiç.

Not: Kronik aboubakar 2

Abunun aynısı bu eleman. Ama daha kroniği. İspanyada iyiydi. Sakatlanmazsa Abrahama güzel yedek olur. Ben duymuştum bize yazıldığını ama pek ihtimal vermemiştim buna gideceklerine. Sakatlık geçmişi çok kötü. Yönetim her ne kadar patlama yapabilecek bir oyuncu olsa bile kendini topun ağzına atmaz diye düşündüm. Şimdiden kronik tweetleri geliyor.

Sakatlık riski yüksek o yüzden idareli kullanmak gerekecek. 2. Santrafor için ideal oyunculardan birisi bence. +2 kontenjanı için ideal ama bizim deplasman maçlarındaki patates tarlalarında kullanmamak gerekiyor. Çok çabuk sakatlanabilir.

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü