Futbol Sohbet

Just bu ali denilen çapsıza dünyanın küfrünü etsem yine içim soğumaz. Ben hayatımda bu Ali kansızından nefret ettiğim kadar kimseden nefret etmiyorum. Biz Fenerliler bu kafa ile gittiğimiz sürece çookkkk gs şampiyonluğu görürüz yok yapı deriz yok sapı deriz. Hala Fenerbahçeliler sorunu görmüyorlar hayatımda bu kadar cahil taraftar görmedim. Einstein aptallığı:" Aynı şeyi tekrar tekrar yapıp farklı sonuçlar beklemektir" böyle tanımlıyor. Biz bu Ali koç aptallığını 8 kez yaptık hala farklı sonuçlar bekliyoruz. Fenerbahçeliler olarak aptallığın sınırlarını zorladıkça zorluyoruz. Allah akıl fikir versin diyecem bu taraftara ama onu bile söylemek içimden gelmiyor. Bu arada defolun gidin Ali-yönetimi- mourinho. Lan göz göre göre Fenerbahçem anadolu takımı olacak; konyaspor-karagümrükspor-kayserispor olacak rakiplerimiz Eylül son şans ya kurtulacağız ya batacağız son şans!!!
Elbet ali bir gün gidecekte bunun eylülde olacağına ihtimal vermiyorum. Bu seviye bir diktatör kaybedeceği seçime girmez

Onana kötü değil ki hocam. Uniteda gitmeden önce Inter'de stardı, Ajax'ta zaten top 5 kaleciden biriydi. Gittiği bir sonraki takım neresi olursa olsun başarılı olur.
Adam 2 senedir sırf beniö bildiğim manU da zaten. Adamın performansı düşüşe geçmiş olamaz mı? 2 sene önceki performans nasıl bir kriter olabiliyor? Dünya üzerindeki en baba futbolcular bile birkaç sene parlayıp sönüyorlar. Zaten böyle olmasa manU en fazla paraları harcayarak bu kadar kötü performanslar almazdı.

Just bu ali denilen çapsıza dünyanın küfrünü etsem yine içim soğumaz. Ben hayatımda bu Ali kansızından nefret ettiğim kadar kimseden nefret etmiyorum. Biz Fenerliler bu kafa ile gittiğimiz sürece çookkkk gs şampiyonluğu görürüz yok yapı deriz yok sapı deriz. Hala Fenerbahçeliler sorunu görmüyorlar hayatımda bu kadar cahil taraftar görmedim. Einstein aptallığı:" Aynı şeyi tekrar tekrar yapıp farklı sonuçlar beklemektir" böyle tanımlıyor. Biz bu Ali koç aptallığını 8 kez yaptık hala farklı sonuçlar bekliyoruz. Fenerbahçeliler olarak aptallığın sınırlarını zorladıkça zorluyoruz. Allah akıl fikir versin diyecem bu taraftara ama onu bile söylemek içimden gelmiyor. Bu arada defolun gidin Ali-yönetimi- mourinho. Lan göz göre göre Fenerbahçem anadolu takımı olacak; konyaspor-karagümrükspor-kayserispor olacak rakiplerimiz Eylül son şans ya kurtulacağız ya batacağız son şans!!!

Nasıl ki ülkede hemen yarın iktidar değişse bile bazı şeylerin düzelmesi yıllar alacak, fenerbahçede de durum şu an böyle. Ali hemen eylülde gitse bile kulübün hemen düzeleceğine inanmıyorum. Hele hele ki ali bir sene daha kalırsa cidden aradaki fark çok fena açılacak.

Bunu çoğu fener taraftarı kabul etmez ama Galatasaray geçen sene fenerden 2 gömlek daha iyiydi. Bu transfer döneminden de bence daha iyi çıktılar son transfer doğruysa. Bu sene aradaki fark daha da açılacak.

Bir başka sorun da fenerin büyük takım gibi oynama refleksini kaybetmesi. Yarın benficaya elenirsek üstüne Galatasaray ilk yarıda farkı açarsa fener ikinci devrenin sonunda ligi değil ikinci üçüncü bile bitiremez. Dün de bunu anlatmaya çalışmıştım ama forumdaki barbar Beşiktaşlılar beni linç etmişti..

Nasıl ki ülkede hemen yarın iktidar değişse bile bazı şeylerin düzelmesi yıllar alacak, fenerbahçede de durum şu an böyle. Ali hemen eylülde gitse bile kulübün hemen düzeleceğine inanmıyorum. Hele hele ki ali bir sene daha kalırsa cidden aradaki fark çok fena açılacak.

Bunu çoğu fener taraftarı kabul etmez ama Galatasaray geçen sene fenerden 2 gömlek daha iyiydi. Bu transfer döneminden de bence daha iyi çıktılar son transfer doğruysa. Bu sene aradaki fark daha da açılacak.

Bir başka sorun da fenerin büyük takım gibi oynama refleksini kaybetmesi. Yarın benficaya elenirsek üstüne Galatasaray ilk yarıda farkı açarsa fener ikinci devrenin sonunda ligi değil ikinci üçüncü bile bitiremez. Dün de bunu anlatmaya çalışmıştım ama forumdaki barbar Beşiktaşlılar beni linç etmişti..
Her şey doğru da her türlü ikisiniz yav. Bjk kötü takım. En az 2 sene daha ikinciliğiniz garanti

Benfica elbet favori ama FB'nin şansı var bence. Olurda elerse Bissouma dahil hemen iki büyük transfer yaparlar muhtemelen. Belli ki ŞL'yi bekliyorlar.
Kimi alacak FB ben hiç takip etmiyorum ki. Kerem'i alacaklarsa bile ikinci plana atmalılar. Bence ofansif yaratıcı Asensio türevi oyuncuya gitmek hayırlarına olurdu. Geçen seneki benfica olsa net elenirdi Fener ama bu sene şansları var.

Eyvallah Reis doğrular bunlar sonuna kadar haklısın. Bu arada Beşiktaşlı arkadaşlar gerçekten çok sıkıntılılar 😃

• Haha
Tepkiler: justahuman

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü