Futbol Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu örneği verirsem anlaşacağız senle.Mesela Fülkrug çağırmış.Adam forvet geçen sezon west ham da 3 golü var.Birkaç maçına denk geldim çöp olan ligimizde o adamdan iyi 5 tane forvet sayarım(icardi osimhen duran abraham en nesyri hariç) Adam bizim ligde 4 büyük takım harici takımlarda bile forma bulmakta zorlanır teknik yok,hız zaten 0 sadece bitiriciliği var o da orta seviye.Şimdi bu adam büyük ligde diye çağırılıyor Sane küçük ligde diye çağırılmayacak mı :D Dediğim gibi performansı düşük dese hiçbir sorun yok ama kendini de parçalasa ben premier ligin eşşeğini bile alırım süper ligin gol + asist kralı olsa çağırmam mı diyecek böyle argüman mı olur? Çağırmaması sorun değil tercih meselesi ama ortaya attığı argüman profesyonel bir teknik direktörün söyleyeceği birşey değil.Bir örnek daha vereyim Jeweling i almış Sane yerine.Adam geçen sezon 2 gol atmış kanat ve forvet arkası bu adam aynı ligde Sane bu 2 gol atarken 11 gol 5 asist yapmış.Şimdi aradan birkaç ay geçti Jeweling Sane den iyi topçu mu oldu :D
Reis sen arabistanda oynayan bir oyuncunun milli takıma gelmesini ister misin ?

• Like
Tepkiler: RedAcT
Sonunda Singo'yu almışız. Ederson yerine Lammens'ı da alabilsek tam olacak yabancı sınırı açısından çok önemli transfer. Ayrıca Ederson düşüşte olan bir kaleci.

Stoper işi de halloldu geriye eksiklikler ve upgrade'ler kaldı. 3 taksit 3.5m avro, çok bir şey değil. Potansiyeli hala yüksek, mental olarak sıkıntı yaşatmaz bizim taraftar ve kulüp büyükleri çocuğun arkasında durursa gelişimi çok iyi olabilir. GS'nin 30m avroluk stoperi risksiz direkt bir stoper bizim bütçemiz olmadığı için bu tip düşmüş oyunculara yönelmemiz gerekiyor. Bakalım beklentim var kendisinde çevreyi bozmaz ise sağlam stoper olduğunu düşünüyorum. Sakatlık problemi yok.

Svensson <-> Yeni sağ bek
Udokhai <-> Yeni Stoper veya Paulista <-> Yeni Stoper
2 tane kanat gelecek diyorlar ki birisi fırsat diğer Sancho olacak gibi duruyor eğer 1 eylüle kadar herhangi bir imza atmazsa.
Rashica gidici diyoarlar yerine Cerny istiyorlar ama benim gönlüm hep Skov Olsen'den yana.
1 tane fırsat orta saha gelebileceiğini bir tane de belki Osi gibi forvet fırsatı doğabilir gibi geliyor.

Bu sezon GS ve FB halen bizden güçlü, oyun olarak ikiside beklenilen seviyede değil. 2020'deki şampiyonluk gibi sadece oyunla bu ligde başarı sağlayabiliriz. O yüzden takımda şu an sadece tam diyebileceğim orta saha ve kale var. Diğerleri halen soru işareti. Forvet ne kadar iyi gibi dursa da sakatlık problemi olan bir bölge.

Not: Sadece kaleci ve 10 numaraya takviye olmayacak gibi.

Son düzenleme:
Beynim imkansız olduğunu biliyor. Mantığım imkansız olduğunu biliyor. Ama yine de kalbim heyecanlanıyor işte. Ruhumda bir acaba şampiyonlar liginde oynar mıyız coşkusu hissediyorum. Dile kolay 17 sene olmuş en son ilkokula giden 11 yaşında bir bebeydim şampiyonlar liginde oynadığımızda. Ah ah... Maç var diye kızla buluşmayı erken kesip eve geldim. Ona kadar da eski Avrupa maçlarına bakar yemek söylerim. Lanet olsun ki şampiyonlar ligine gitmeyi çok istiyorum. Ligi 15. Bitirelim ama bu sene clde oynayalım istiyorum. Ali kocdan tiksinsem ve bu başarı o vasıfsızin dönemine nasip olmasın istesem de şampiyonlar ligini istiyorum...

-bir fblinin itirafları.... @Zoro @Crocus

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü