Futbol Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Herkes 1. Torba geyiği yapuyor da 3-4. Torbalar çok kritik ya. 4 ten gidip Bilbao Newcastle Monaco çekmek var. 3’ün yarısı bizden iyi yarısı tam bize göre. 1. 2. Torbalarda kim gelirse gelsin sadece evde puan alma şansımız var. Ben en çok 3. Torbayı merak ediyprum.
1-2 deplasman 3 ve 4 içeride olursa kazanç olur. Tersi yine sakat.

İlk torbadan şansa Dortmund çeksek, 2. torbadan şansa Leverkusen çeksek, 3. torbadan şansa
Marsilya çeksek ne iyi olur ya. Kura kamisi sana sesleniyorum, bu akşam şundan yap.

3 torbadan da GS'den piyasa değeri daha düşük takımlar, 1. Torbadan ise Dormund ve İnter gelse bile ilk 24'e kalamama ihtimalimiz daha yüksek:

İnter
Dortmund
Villarreal
Brugge
Bodo
PSV
Kopenhag
Union

Gruptan çıkmayı geçtim hiç bir maç için GS sahaya "net favori" olarak çıkamaz.

• Alev
Tepkiler: Azo Feyfa
Tüm 3 torbadan da GS'den piyasa değeri daha düşük takımlar, 1. Torbadan ise Dormund ve İnter gelse bile ilk 24'e kalamama ihtimalimiz daha yüksek:

İnter
Dortmund
Villereal
Brugge
Bodo
PSV
Kopenhag
Union

Gruptan çıkmayı geçtim hiç bir maç için GS sahaya "net favori" olarak çıkamaz.

Güzel güzel totemin dozu çok iyi, içeride Union veya Kopenhag maçına favori çıkarız. Ama sen böyle konuşmaya devam et. 🤫

• Haha
Tepkiler: justahuman
Deplasmanda Napoli çekildikten sonra Osimhenin uzatma golü ile maç kazandırıp yedek kulübesinden aldığı ananası tribündeki Napoli başkanına gösterdiği evren.
Napoli gelsin çok istiyorum ya, reyting için Uefa'nın Napoli ile bizi eşleştirmesi lazım. Birde Marsilya lazım, o maçta çok fena olur. Real'de versinler, bayadır eşleşmiyoruz.

Deplasmanda Napoli çekildikten sonra Osimhenin uzatma golü ile maç kazandırıp yedek kulübesinden aldığı ananası tribündeki Napoli başkanına gösterdiği evren.
Güzel olurdu ama GS bu tür challengelarda kaybeden oluyor hep. Kopenhag'a bile haddini bildiremeyen takım, İtalya şampiyonuna mı ayar verecek. Nerde o günler ama imkansız. Evimizde 4 yiyince, Osimhen beni Napoli'ye rezil ettiniz deyip devre arası araplara gidebilir

Güzel olurdu ama GS bu tür challengelarda kaybeden oluyor hep. Kopenhag'a bile haddini bildiremeyen takım, İtalya şampiyonuna mı ayar verecek. Nerde o günler ama imkansız. Evimizde 4 yiyince, Osimhen beni Napoli'ye rezil ettiniz deyip devre arası araplara gidebilir
Ustam bugün kura günü diye her mesajda totem mi yapıyorsun :s

Napoli gelsin çok istiyorum ya, reyting için Uefa'nın Napoli ile bizi eşleştirmesi lazım. Birde Marsilya lazım, o maçta çok fena olur. Real'de versinler, bayadır eşleşmiyoruz.
Barcelona ve Psg gelsin birden ya birinci torba zaten dövecek sizi. 3 ve 4 den kolay gelse yeter size

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü