Futbol Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
10 kişi kalan newcastle a 2-0 dan neredeyse maç kaybedecek takım mı? Liverpool geçen yıl da iddialıydı ilk elemeyi geçemedi daha. Klasik liverpool vasatlığı
Maçın tamamını izledim o newcastle la 20 maç yapsalar birini newcastle kazanır az daha o oluyordu.Bu sene premier ligi namağlup kazanırlar.Şampiyonlar ligini de eze eze alırlar.
Not:Liverpol dan hiç hazetmem.

Bodo'nun kadro Oshimhen'in bonservisinden az. Maglubiyet gelirse buralardayuz.
o2hfici.png

Kuradan önce yazdım. En çekindiğim takımlar arasında diye. Ama şükür ki evimizde oynayacağız.

• Haha
Tepkiler: Smith
Maçın tamamını izledim o newcastle la 20 maç yapsalar birini newcastle kazanır az daha o oluyordu.Bu sene premier ligi namağlup kazanırlar.Şampiyonlar ligini de eze eze alırlar.
Not:Liverpol dan hiç hazetmem.
Ben de izledim. Newcastle ilk yarı ezdi lp yi contralarla. Lp 2 tane vurdu gol oldu denilen golden attı. Yokluktan attılar ikisini de. Sen nasıl 20 maç oynasalar 1 i ni kaybederlerdi dedin gerçekten anlamadım.

Muja yüzünden AL elden kaydı gitti. Çizgide bekleyip topu uzaklaştırmayarak elenmek de ne saçma iş ya

24 saat arayla tarihin en kötü Benficası ve Ptt'ye koysan orta sıra takılacak random bir takım milyonların çerez gibi yendiği takımlardan Avrupa kupası bileti kapıyor. Neye analiz yapacaksın ki izahı yok şu işin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü