Futbol Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Garantilemiş atletico ve city ile son iki hafta oynayacaklar yürüyen bal kavanozu @Glorfindel
Garantilemiş atletico ve city ile son iki hafta oynayacaklar yürüyen bal kavanozu @Glorfindel

Tam tersine, büyük takımlar başta salıp son maçlar duruma göre gaza basıyorlar bu yeni formatta. Büyük takımlarla başta, Bodo ile onların lig arasında karşılaşmak lazımdı. Hem bunlar olmadı, hem de direkt hedef maç olan bir deplasman ile başlıyoruz. O maçtan 3 puan alamazsan, hele bir de yenilirsen, ŞL defteri direkt kapanmış olacak.

Kaleci ve diğer transferle yetişse bile takımın oturmadan mutlaka kazanman gereken maça çıkacaksın.

Son düzenleme:
  • Like
Tepkiler: luffynewgate
City şuan kötü durumda pep geçen seneki kötü oyunu düzeltemedi bunlarla hemen ilk hafta karşılaşmak gerekti o iyi olmadı.Yeni formatta son haflarada garantileme olayı zor ki kötü oynuyorlar zaten son haftalarda daha sıkıntı yaşayıp asılacaklarını düşünüyorum neyse zaten 0 yazdık o maça.
Benim gerçekçi tahminlerim:
Frankfurt-1
Liverpol-0
Bodo-3
Ajax-1
Union-3
Monaco-1
Ath-0
City-0
Toplam:9 puan eleniriz.
iyimser taminimde: Frankfurt deplasmanda galibiyet Monaco dep galibiyetle 13 puan yapar ilk 24 e kalırız.
İlk torbadan 2 premier lig babasını çekip 4. torbada monaco deplasmanı çekmek ve Okan Buruk un oyun sisteminin antisi olan Ajax çekmek felaket oldu.İlk torbadan en azından Dordmund yada İnter 4. torbadan Monaco yerine pafos yada kairat çekebilsek biraz umudum olurdu.

• Like
Tepkiler: justahuman
Kerem fener efsanesi olabilir sıkıntı olmaz
Mert Hakan komutan general olduğunu yerde kerem de efsane olur ama normal bir yerde hiçbir şey olmaz. Ülke baskısında yok olur gider.

Fikstür iyi olmuş, zor maclar ama güzel fikstür, umarım 11 puan alırız

City şuan kötü durumda pep geçen seneki kötü oyunu düzeltemedi bunlarla hemen ilk hafta karşılaşmak gerekti o iyi olmadı.Yeni formatta son haflarada garantileme olayı zor ki kötü oynuyorlar zaten son haftalarda daha sıkıntı yaşayıp asılacaklarını düşünüyorum neyse zaten 0 yazdık o maça.
Benim gerçekçi tahminlerim:
Frankfurt-1
Liverpol-0
Bodo-3
Ajax-1
Union-3
Monaco-1
Ath-0
City-0
Toplam:9 puan eleniriz.
iyimser taminimde: Frankfurt deplasmanda galibiyet Monaco dep galibiyetle 13 puan yapar ilk 24 e kalırız.
İlk torbadan 2 premier lig babasını çekip 4. torbada monaco deplasmanı çekmek ve Okan Buruk un oyun sisteminin antisi olan Ajax çekmek felaket oldu.İlk torbadan en azından Dordmund yada İnter 4. torbadan Monaco yerine pafos yada kairat çekebilsek biraz umudum olurdu.
Benim umudum,

Frank 3
Bodo 3
Union 3
Monaco 1
Ajax 1

Diğer üç maçtan 1 beraberlik ile 12 puanla çıkmaktı. Ama zaten bu ihtimal zor iken, fikstür iyice zora soktu. İlk maç galibiyet gelmezse %90 ilk 24'e giremedik derim. Yenilirsek zaten defter kapanmıştır.

Benim umudum,

Frank 3
Bodo 3
Union 3
Monaco 1
Ajax 1

Diğer üç maçtan 1 beraberlik ile 12 puanla çıkmaktı. Ama zaten bu ihtimal zor iken, fikstür iyice zora soktu. İlk maç galibiyet gelmezse %90 ilk 24'e giremedik derim. Yenilirsek zaten defter kapanmıştır.
Açık konuşursam atleticodan puan gelme ihtimali bodo veya frankfurt 3 puandan daha yüksek

• Love
Tepkiler: justahuman
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü