Futbol Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ali Koç en büyük bombayı sona saklamış. @Whitebear D @William Cutting
Gztpl9VWcAAg3d0

Asensio'nun gelmesi diger transferlerin çok üstünde. Bizim takımın Tadiç upgrade yapmasi gerekiyordu ve nihayet yapildi. Suan Roger S. yerine Ismail Kartal gelirse meme olan güçlendirilmiş Ismail Kartal olayi gerçek olabilir.

• Haha
Tepkiler: Bavs
Bu kadar 180 dönmesini anlayamadım. Profesyonellik çerçevesinde davranabilirdi. Örneğin bats 3 büyük takımda da oynadı ama hiçbirinde bir nefret objesi olmadı
Bu gitti orada yapamadı belki aileside eşide dönmesini istedi hem döneyim memlekete hem de güzel maaş verilsin bana dedi onu da birtek Koc sağlar geldi.E geldik şimdi tepki göreceğiz bari iyice sivrileyim mert hakan tarzı birşey yapayım senelerce kaptan falan yaparlar keyfime bakarım dedi.Ben daha da zıvanadan çıkmasını bekliyorum Mert hakan yanında melek kalacak bunun.

• Like
Tepkiler: DeathSurgeon21
Bir an bile topla ya da topsuz kararsızlık yaşadığını hatırlamıyorum, fişek gibi, zeki bir oyuncu, cesaret desen var.Tek eksik bizim kaosdan beslenen, bireysel oyunumuza uymamasıydı, fizik mizik hikaye.. Ona rağmen kalsaydı bir şekilde uyum sağlardı bu sezon. Bugünden futbol adına tek dileğim umarım Southampton üst lige çıkamaz bir şekil GS'ye tekrar döner..

Birde GS, Gökhan Sazdağı almalı elde bek yok anasını satayım bu kadar salak bir yönetim ve ''hoca'' olamaz ya. Bunları birbirinden niye ayırırlar hiç anlamam, aynı saftalar lan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü