Futbol Sohbet

Yağız dün dedi ki gs yönetimi belki fırsat olur diye donnaruma için bu kadar bekledi - ki tek mantıklı açıklama bu. Cidden donnaruma yı alıp ne yapacaksınız acaba hani cl ye gittiğinizde Liverpool un size 4 tane atmasını donnaruma mı kurtaracak? Kaleci dediğin gol yer kimse toptan hızlı olamaz sanki 700 milyonluk kadro kurdular da donnarıma peşine düşmüş beyinsizler

Ali Koç şuan aktif başkanlar arasında dünyanın en iyisi. Ama maalesef Mou'nun oyuncuları yemesine izin verdi. Cengo da bunlardan biri. Kampta şov yapan her maç 38 yaşındaki Messi'den de olsa enstantaneler sunan adama şans vermedi. Sergen hoca kaliteli yorumculuk dersleri verdiği yayınlarda sürekli Cengiz'i övüyordu. Adam kaliteden anlıyor. Tek başına BJK'yi şampyionluk potasına koyacaktır : ))

Şaka bir yana Cengo gerçekten iyi topçu ve kafası futbolda değilken bile sağlığı yerindeyse gerek gol gerek asistleriyle maç çözebilecek oyuncu. Kiralık mı gidecek ne olacak bilmiyorum ama maaşı yüksek diye biliyorum. Maliyetinden bağımsız sakat değilse rotasyonda bulunması maliyetinden bağımsız gerçekten faydalı olabilir. Cengiz de biraz kafası çalışıyorsa dünya kupasına gitmek için iyi performans vermeye çalışır.

Son düzenleme:
  • Haha
Tepkiler: kaizokuou
Başka bildiği topçu olmadığı ve Lüe gibi tipler "hocam adam edersin bunu" dediği için ilgileniyorlar.

Yanlış hatırlamıyorsam zaten yayınlarda ben adam ederim diyordu galiba. Hocaya istediğin oyuncu var mı diye sorduklarında gerçekten de aklına gelen ilk ve tek isim olmuş olabilir : ))

Ali Koç şuan aktif başkanlar arasında dünyanın en iyisi. Ama maalesef Mou'nun oyuncuları yemesine izin verdi. Cengo da bunlardan biri. Kampta şov yavan her maç 38 yaşındaki Messi'den de olsa enstantaneler sunan adama şans vermedi. Sergen hoca kaliteli yorumculuk dersleri verdiği yayınlarda sürekli Cengiz'i övüyordu. Adam kaliteden anlıyor. Tek başına NJK'yi şampyionluk potasına koyacaktır : ))

Şaka bir yana Cengo gerçekten iyi topçu ve kafası futbolda değilken bile sağlığı yerindeyse gerek gol gerek asistleriyle maç çözebilecek oyuncu. Kiralık mı gidecek ne olacak bilmiyorum ama maaşı yüksek diye biliyorum. Maliyetinden bağımsız sakat değilse rotasyonda bulunması maliyetinden bağımsız gerçekten faydalı olabilir. Cengiz de biraz kafası çalışıyorsa dünya kupasına gitmek için iyi performans vermeye çalışır.
Lil-fing.jpg
,
Şu adam gibi takılıp işler çeviriyorsun ustam korkulur senden

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü