Nebukadnezar
★★★
Şampiyon olduğumuz sene Atiba ve Josef gibi liderler takımı sırtladığı için onun sistemi işledi. Ama bir sonraki sene Şampiyonlar Ligi için kasmaya çalışınca ne oldu? Yanlış antrenmanlarla bütün takımı sakatladı ve Dortmund'a karşı altyapı oyuncularıyla 5'lik olduk. Bu, onun B planı olmadığının kanıtıydı. Yani rahat takılıyordu.Sergen rahatlık istemiyor başarı istiyordu kafasındaki tek şey Fenerbahçe ile kolayca şampiyon olup daha fazlasını yapmaktı shalhtar donetsk i bile beğenmiyordu ben o kadar takım çalıştırdım artık biraz daha büyük bir şeyler yapmak istiyorum diyordu . Bu kafada olan biri rahatlık istese bjk ye gelmezdi bence yorumculuktan devam ederdi. Yprumculukta zaten çok rahattı haftada max 3 saat konuşuyordu. Ha dersen ki para için geldi öyle olsaydı da daha önceden bjk ye göz kırpardı . Bence baktı fb den hareket yok güzel de teklif yok basa gelen çekilir dedi yorumculukta kendimi eskitmeyeyim kafasıyla aldı işi.
Maç takip etmiyor zaten. Lig maçlarını takip ediyor anadolu maçlarını falan ama Avrupa sıfır adamda . PSG yi bile yarı finalde izlemiş ilk kez. Oyuncuların isimlerini bile bilmiyor candaşa soruyor.
Şimdi Beşiktaş'a Josef'i istemesi de bu yüzden. Kendi yapacağı gazlama ve liderlik işini yine sahadaki güvendiği askerine yıkacak. Onun başarı formülü bu.