Futbol Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
images
Hiç güven vermedi ya hashbhashas

Yav beyler üzülmeyinnn. Maçı kazansak bizim puanlarımızla Gs Avrupada beş yiyecekti Clde yine seneye. Bu sene kaybedelim full de seneye o beleşçiler de düşsün aşağı kendi puanlarını kendileri toplasınlar. @Zoro @Crocus @Glorfindel
Reis iyi ki varsın helal bee. Bende Avrupada başarılı olmasın istiyorum zaten olamıyoruz da en azından gs direk şampiyonlar ligine gitmesin bizim topladığımız puanlarla 😂

Bu adam daha bir oyuncu için kötü bir şey dediğini duymadım. @LoveCook un yorumcu şubesi. Cuesta için doğru profil falan diyordu hatta.
Bir programınıı izleyediğimi hatırlamıyorum bu ihtiyarın ama bu konuda haklı, Sane iyi topcu baya.

@LoveCook

Szymanskinin formda olduğu dönemleri unuttuk :d

Duran topları tüm dünya set hcumunun parçası olarak görür bizde (duran top hariç) deniyor işte. Bu kadar cahilliğe dayanamadığımdan yine erkeenden uyuyakaldım tüm maçları kaçırdım @justahuman : )))

• Haha
Tepkiler: Glorfindel
Yani bir dahaki sefer belki ama bak belki diyorum, ikili mücadele canavarı İsmail'i ilk 11 çıkarabilir orta sahayı boş bırakmak yerine, ama belki bilemedim
Tezekko denilen teknik direktörümsü Ali Koç denilen tarihin en kötü başkanı ve Devin denilen kansızın Fenerbahçeme itelemesi-kazığıdır! Sadettin başkanın bir an önce ikisini de kovması lazım. Mesela Ten Haag denilen kel teknik direktörümsü 3 maç sonunda kovuldu. Bazı teknik direktörümsülerin teknik direktör olmadığını hemen anlamak lazım yoksa sadece bu yıl gitmez gelecek yıllarda gider. Neyse vazgeçtim kovmasın 8 yıl dursun Tezekko Fenere yakışan teknik direktör bu çünkü!!!

Son düzenleme:
  • Like
Tepkiler: RedAcT
Berat Luş U18 Türk milli takımında 380 dakika forma giyip 3 gol atmış.
Aldığı süreler sadece dostluk maçlarında

Şimdi de Makedonya davet etmiş U19'da forma giyecek. La hani U19 GS'li topçu kaynıyordu 16 yaşındakilerin bile forma giydiği yerde bir kere bile forma giymemiş, U18'de bile çok az giymiş ve resmi maçta hiç oynamamış.

Türkiye kanat üretmekte çok sıkıntı yaşamaz gibi gözüküyor ama gelişimini milli takım da yakından takip etmeli ve ışık verirse bi hazırlık maçında falan oynatıp A milli takımının önünü açmalı.

Mutlaka gelişecek diye bir şey yok. Abisi olmamış, Berat da olmayabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü