justahuman
★★★★★
Adam iki kişiyi oyundan düşürmüş (( :
Son yıllarda gördüğüm en iyi olayYangın tarak meselesi
![]()
Adam iki kişiyi oyundan düşürmüş (( :
Son yıllarda gördüğüm en iyi olayYangın tarak meselesi
![]()
Osi'nin yaptığını yapmış adam 2 kişiyi oyundan düşürüp Rafa'ya alan açmış. Zaten Abraham'dan da bunu bekliyordukAdam iki kişiyi oyundan düşürmüş (( :
Hiç güven vermedi ya hashbhashas
Reis iyi ki varsın helal bee. Bende Avrupada başarılı olmasın istiyorum zaten olamıyoruz da en azından gs direk şampiyonlar ligine gitmesin bizim topladığımız puanlarlaYav beyler üzülmeyinnn. Maçı kazansak bizim puanlarımızla Gs Avrupada beş yiyecekti Clde yine seneye. Bu sene kaybedelim full de seneye o beleşçiler de düşsün aşağı kendi puanlarını kendileri toplasınlar. @Zoro @Crocus @Glorfindel
Bir programınıı izleyediğimi hatırlamıyorum bu ihtiyarın ama bu konuda haklı, Sane iyi topcu baya.Bu adam daha bir oyuncu için kötü bir şey dediğini duymadım. @LoveCook un yorumcu şubesi. Cuesta için doğru profil falan diyordu hatta.
Yani bir dahaki sefer belki ama bak belki diyorum, ikili mücadele canavarı İsmail'i ilk 11 çıkarabilir orta sahayı boş bırakmak yerine, ama belki bilemedim
Sanirim İsmail mesaj yollananlardan.Yani bir dahaki sefer belki ama bak belki diyorum, ikili mücadele canavarı İsmail'i ilk 11 çıkarabilir orta sahayı boş bırakmak yerine, ama belki bilemedim
Tezekko denilen teknik direktörümsü Ali Koç denilen tarihin en kötü başkanı ve Devin denilen kansızın Fenerbahçeme itelemesi-kazığıdır! Sadettin başkanın bir an önce ikisini de kovması lazım. Mesela Ten Haag denilen kel teknik direktörümsü 3 maç sonunda kovuldu. Bazı teknik direktörümsülerin teknik direktör olmadığını hemen anlamak lazım yoksa sadece bu yıl gitmez gelecek yıllarda gider. Neyse vazgeçtim kovmasın 8 yıl dursun Tezekko Fenere yakışan teknik direktör bu çünkü!!!Yani bir dahaki sefer belki ama bak belki diyorum, ikili mücadele canavarı İsmail'i ilk 11 çıkarabilir orta sahayı boş bırakmak yerine, ama belki bilemedim