Futbol Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Son 26 yılda 1 kere yenilmişiz, muhtemelen doğrudur. Her ne kadar dünyanın en iyi kadrosu olsada içeride ingiliz takımları cidden korkutmuyor. Okan'ı sevmiyorum ama Galatasaraylılığım baki, en azından beraberlik lazım.

Böyle istatistikleri gördüğüm yerde tanırım. Fark gelsin büyüsü gibi bir şey bu paylaşım.
Yandığımızın resmidir. Kendisine kapanan takımlara karşı istediği kadar fark atamayan Liverpool'a arkamızda 40 metre boşluklar bırakarak hayallerini gerçekleştirme şansı vereceğiz.

Liverpool hayal eder, Okan buruk gerçekleştirir.

Tüm camiada, Okan Buruk sağ olsun, bir vazgeçmişlik, bir umutsuzluk durumu hakim. Kimle konuşsam fark yeriz diyor. Adamların en büyük temennisi tarihi bir hezimete şahit olmamak ki ben de aynı durumdayım. Başımızda Abdullah Avcı'nın upgrade edilmiş hali Okan varken, herhangi bir UEFA orgenizasyonunda başarılı olmamız namümkün. Zaten kendisinin Avrupa karnesine iki saniye bakılınca kendisinden ne köy ne kasaba olacağı gün gibi ortada.
A'ya karşı ilk 60 dk, B'ye karşı ilk 45 dk... C'ye karşı ilk 5 dk diye diye saçma sapan mastrübasyon temalı konuşmalar yaparak zaten benden bir yol olmayacak diyor kaç senedir. Taraftarın belli bir kısmı bunun farkında ama geri kalan kısmı ise Polyanna tadınca rüya görmeye devam ediyor.
Kendisi bir aya 52 yaşına girecekken hala "genç td" deniyor, gelişecek deniyor?..
Aman neyse, yazsak buradan fizana yol olacak. Kendimi çok fazla yormak istemiyorum. He tabi bir de düşünüp yazdıkça sinirim de bozuluyor...

Chobani bi sen ağzından düşürmüyon çok beğendin gibi :d
Sizin tabeladan düşmemiş benim ağzıma dolanmış çok mu 😁 Onu oraya astırmanız bile ağızdan düşürmemeye yeter. Dua et Tedesco siyonist falan çıkmasın. Öyle bir açıklamasını duyana kadar sallamam ama ortaya çıkarsa 🔥

• Haha
Tepkiler: Zoro ve Glorfindel
Evlatçılık, popülist hamleler bu sarandan bir bok olmaz

Tam bende onu yazacaktım, bu kafa ile yol yürünmez. Yani şimdi birşey demek istemiyorum ama Volkan kim, kalecilik yapmış adam. Fener'de görev alacaksa gitsin kaleci antrenörü olsun, onun karakteristik özellikleri bu işi yapmaya uygun değil. Saran başarısız olacak, Aykut Kocaman, Volkan Demirel nedir? Çok büyük rezillik olur, Aykut'un en son çalıştırdığı takımların halini kimse hatırlamıyor. Sıkıntıdan maç izlenmiyordu, Aykut Mourinho'nun Türk hali. Muhtemenel şu anki Morukyo Aykut'dan iyi hocadır.

• Like
Tepkiler: Zoro ve Glorfindel
Tedesco başarısız ama belli ki oyuncuların oynama isteği yok. Bu şekilde oynadıkları sürece bunlar her hocayı yer. Ali'nin gitmesi işlerine gelmemiş demek ki. Saran yönetimi ne yapacak bakalım.

Bu kulüplerin taraftarın gazıyla rezil transfer yapması da sıktı bu arada. Eli kolu tutmuyor diye City taraftarı Ederson'dan bıkmış, bizim GS ve FB taraftarı şu adam için yangın yapıyor. Sanki verilen paranın karşılığını alacaksın. Transfer döneminde taraftarı mutlu ediyorsun sonra gerçekler ortaya çıkınca hem oyuncu laf yiyor hem yönetim. Sane, Zaha, Maxi, Talisca, Tete, Ziyech vs çok isim sayılabilir. Teknik direktörün de işi zorlaşıyor tabi, emekliliğe gelmiş vasatları idare etmek çok zor.

La bayağı bi üzüldüm :S Benim de abim, annemin vefat ettiği yıllar uyuşturucuya başlamıştı. Bunların ortasında kalmıştım, sonra bir şekilde büyüdük. Şimdi bu çocuğun kimsesi yok sadece Beşiktaş'ı var İnşallah camia ve teknik ekip çocuğa sahip çıkar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü