Futbol Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Reis iyi ki varsın helal bee. Bende Avrupada başarılı olmasın istiyorum zaten olamıyoruz da en azından gs direk şampiyonlar ligine gitmesin bizim topladığımız puanlarla 😂

Fenerden şöyle bir şey beklerim;

Türk takımları bu sene Avrupa'da batırsa da kıl payıyla lider yine de direkt ŞL'ye gider ama FB şampiyon olamaz.

Bir sonraki sene FB şampiyon olur ama puan toplayamadığımız için Fener eleme oynamak zorunda kalır ve elenir : P

Son düzenleme:
  • Haha
Tepkiler: Zoro
Fenerden şöyle bir şey beklerim;

Türk takımları bu sene Avrupa da batırsa da kıl payıyla lider yine de direkt ŞL'ye gider ama FB şampiyon olamaz.

Bir sonraki sene FB şampiyon olur ama puan toplayamadığımız için Fener eleme oynamak zorunda kalır ve elenir : P
Tam Fenerbahçelik senaryo kesin tutar 😂

• Haha
Tepkiler: justahuman
Okan Buruk'un, Tedesco hocamdan ilham almasını istiyorum.

Singo'yu sağ bek oynatıp, Sallai'yi Lemina'nın yerine oynatmasını bekliyorum.
Singo'yu 6 oynatmayı denemesini isterdim ama Okan bunu denemeyeceğini söyledi.
O zaman Sallai'yi 8 denesin. : ))

10 numara oynamışlığı epey var. Defans işini de fena olmayacak derecede kaptı gibi.
Bir macera aramak için Alanya maçı çok uygun : ))

Ali ve hocası mou sadece 2 maça odaklanmış takım ne yaz kampı yapmış ne başka bir şey. Bir sözde "başkan" düşünün futboldan hiç anlamasın. Lan senin sözde hocan 1 yıl saçma sapan oyun oynatmış sırf londrada sana söz verdi diye iyi mi oynatacak. Neymiş 2.yılında başarılı oluyormuş vs. Adamda ki kadrolara bir bakın bir de Fenere. Portekize resmen taşınmak için kamp yapalım demiş bizim ahrazlar hala durumu çakmıyor. Saran her anlamda enkaz devraldı. Zaten 100 yıllık kulübü düşünen eylülde seçim mi yapar ama 11k oy çıkıyor xd ülke özeti aslında hiç farkı yok. Fransız cart curt diye gs ile dalga geçiyorlar da onlar en güzelini yapıyor sessiz sedasız belli kural ve tüzük ile iş bitiriyorlar. Bizde paralı başkan kendi çalışanını delege yapmış oy alıyor xD TR ligini zaten saldım bari uefa izleriz diyordum o da bitti. Arda-kenan ve pl den devam edelim burada kim ne bok yerse yesin hayat zaten yeterince zor ve stresli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü