Burada biraz da Hakan'ın da suçu var. Çok alan terk ediyor biraz daha öz güvenli oynuyor. Bunu yapıncada İsmail tek kalıyor. Şu maç zaten Orkun'luk değil. Hakan'ın yerine Orkun girelibir.İsmail sakattı da ondan. Bir de şöyle bir maçta İsmail varken Orkun'un yeri yok. Hakan yorulunca onun yerine olabilir en fazla.
Ki sahada İsmail falan göremiyorum ben ama her türlü oynaması gereken o.
Kanatlar da barış ve oğuz olmalıydı. En azından biri. Barış olmadığı için Oğuz, Yunus'un yerine olmalıydı.
Pas kalitemiz düşük bende bilmiyorum iyi olan fizik kalitemiz ile fark yapalım. Apokerim yamal yerine topa vururken kendi yikildi. Ben hayatımda bu kadar centilmen bir milli takım izlemedim. Sıfır temas oynuyoruzBizim takımın pas kalitesi düşük topu tutmayı bilmiyor, rakip 10 gömlek düşük olsun yine ezemezsin tabi. İspanya öyle değil oyuncuların hepsi teknik. En iyi takımlara karşı bile %60 üstü topa sahip oluyorlar.
Harbi KAZIK kadar adammış. La bu İspanya Anadolu takımı gibi kontradan gol atıp duruyor sürekli.Bizim kaleci kim? Kalece 36M değerinde kazık kadar adam var.
Bu adamın liverpoola gelmesini çok isterdim. Liverpool un kağıt üstündeki tüm eksiklerini kapatan cuk oturacak bir transfer. Keşke isaka 150 bayılacağımıza pedri için şansımızı deneseydikYamal falan neyse de pedri harbi insan evladı falan değil.