Futbol Sohbet

İsmail sakattı da ondan. Bir de şöyle bir maçta İsmail varken Orkun'un yeri yok. Hakan yorulunca onun yerine olabilir en fazla.

Ki sahada İsmail falan göremiyorum ben ama her türlü oynaması gereken o.

Kanatlar da barış ve oğuz olmalıydı. En azından biri. Barış olmadığı için Oğuz, Yunus'un yerine olmalıydı.

Burada biraz da Hakan'ın da suçu var. Çok alan terk ediyor biraz daha öz güvenli oynuyor. Bunu yapıncada İsmail tek kalıyor. Şu maç zaten Orkun'luk değil. Hakan'ın yerine Orkun girelibir.

• Like
Tepkiler: Zoro ve justahuman
Bizim takımın pas kalitesi düşük topu tutmayı bilmiyor, rakip 10 gömlek düşük olsun yine ezemezsin tabi. İspanya öyle değil oyuncuların hepsi teknik. En iyi takımlara karşı bile %60 üstü topa sahip oluyorlar.
Pas kalitemiz düşük bende bilmiyorum iyi olan fizik kalitemiz ile fark yapalım. Apokerim yamal yerine topa vururken kendi yikildi. Ben hayatımda bu kadar centilmen bir milli takım izlemedim. Sıfır temas oynuyoruz

• Like
Tepkiler: Feitan
Okan izliyormusun Okan şl de işte bu apo ve erenle sol tarafı savunacaksın dün yeterli kadrom diyordun transfer yapılmayacak oraya metehan arda falan var diyordun bak milli takım sana bedava canlandırmalı ders izletiyor…

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü