Futbol Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fenerbahçemi kapatsalar da kurtulsak safi ömür törpüsü takım nerden tuttum nerden ettim Allah bana ve tüm Fenerbahçe taraftarına sabırlar versin. Azizden nefret ettim, Ali Koç'tan büyük umutlarım vardı o da büyük ötesi hayal kırıklığı oldu ve Ali'den de nefret ettim. Şimdi sıra Sadettin Saran'da. Saran senden de hiç ümitli değilim umarım senden de nefret ederim hadi hayırlısı bakalım...

• Alev
Tepkiler: Azo Feyfa
Güzel bir bakış açısı olmuş. Gerçekten fenerde de beşiktaşta da hocaya güven ve saygı bırakılmıyor. Zaten bir şey olursa 2 maça yeriz bunu, bu geçici kafası ile birine bakarsan takım olamazsın. Laubalilik başlar. Saran da bence bunu düzeltemez. Şimdiden bile tedesconun arkasında durmadı. Çıkıp bu fenerin hocasıdır kötü de olsa ligi ilk 3de de bitirmesek bu adam kalacak demeliydi. Fenerbahcenin iklimi özellikle çok buna uygun değil ama bu gelmeden de başarı gelmez. Mou mesela çakallık yapmasaydı takımı baltalamasaydı onun bile leş oyununun arkasında durmak gerekirdi. Her 3 ayda 1, her sezon hoca değiştirilmez. Otorite sağlanmıyor o zaman.

• İmza
Tepkiler: Whitebear D
Güzel bir bakış açısı olmuş. Gerçekten fenerde de beşiktaşta da hocaya güven ve saygı bırakılmıyor. Zaten bir şey olursa 2 maça yeriz bunu, bu geçici kafası ile birine bakarsan takım olamazsın. Laubalilik başlar. Saran da bence bunu düzeltemez. Şimdiden bile tedesconun arkasında durmadı. Çıkıp bu fenerin hocasıdır kötü de olsa ligi ilk 3de de bitirmesek bu adam kalacak demeliydi. Fenerbahcenin iklimi özellikle çok buna uygun değil ama bu gelmeden de başarı gelmez. Mou mesela çakallık yapmasaydı takımı baltalamasaydı onun bile leş oyununun arkasında durmak gerekirdi. Her 3 ayda 1, her sezon hoca değiştirilmez. Otorite sağlanmıyor o zaman.

Bu tarz zamanlarda biraz daha kredisi olabilecek, ligi ve takımı tanıyan hocalarla hamle yapmak daha mantıklı bence.

Fenerbahçe iklimi izin verseydi 99 puanlı hocayla devam edilirdi eksik yerlere takviye yapıp devam ederdin, kendi taraftarı hala adama Krunic,Zajc,kaloriferci vs diyordu. Fener'e İsmail Kartal gibi top oynatan ama adı İsmail olmayan hoca lazım.

Bu tarz zamanlarda biraz daha kredisi olabilecek, ligi ve takımı tanıyan hocalarla hamle yapmak daha mantıklı bence.

Fenerbahçe iklimi izin verseydi 99 puanlı hocayla devam edilirdi eksik yerlere takviye yapıp devam ederdin, kendi taraftarı hala adama Krunic,Zajc,kaloriferci vs diyordu. Fener'e İsmail Kartal gibi top oynatan ama adı İsmail olmayan hoca lazım.
Tedesco konusu öyle net bir isim değildi ama net bir isim getirip de arkasında durmazsan da sıkıntı. Sosyal medya çöplük istedikleri kadar desinler sen başkansın iş yapıyorsun liseli bebelerin ne istediği seni ilgilendirmez. Adamlar en berbat oyuncu için bile sad edit yapıp atıyor. Hocanın arkasında duracaksın. Kim ne derse desin. Zaten orada isoyu istemediğinden degil aziz hıyarının korkusu ile gönderdi. Ama onun bile son maçlarda arkasında durmayınca yabancı oyuncuların bazılarında göt kalkıklığı olmuştu. Gazetecilerin hepsi bir ağızdan saldırdı vs bugün tedescoya da aynısı yapılıyor. Gelen hiçbir teknik direktörün arkasında durmadılar. Saranın da çok farklı olacağını sanmıyorum. Twittera göre iş yapıyor. Bir kaç güne gönderir. Camianin evlatlarını getirir sezon sonu da onları gönderir.

• Like
Tepkiler: Whitebear D
Bu Tedesco'nun gönderilmesi lazım berbat bir oyun oynatıyor. Zaten niye en başından bu adamı tercih ettiler anlamadım. Saran başkanım el at şu işe bir an önce.

İçeride Liverpool u yenip son maçta etihad’da city i yenip cityi 25. lige itip bizi ilk 24 e sokarsa Okan burukla aramız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü