redteror
★★
Bence adam haklı eğer taksit olacaksa 80m olmalı xD
Bence adam haklı eğer taksit olacaksa 80m olmalı xD
Çok acil hayattan beklentiyi kesmiş ve gözü dönmüş 4-5 tane Okancı Gsliye ihtiyacım var. Italya biletlerini ve vize işlerini ben halledicem.
Standart bir oyuncu olduğunu belirtmek için örnek verdim. Kıyas yaptığım yoktu. Kıyaslamaya gireceksek de barış 2 sezondur gsde tam anlamı ile oynuyor. Oğuz 1 senedir. Ve oğuzun bayağı maç eksiği olduğu halde skor katkısında ligde 2 geride sadece. Yani bu sezon bile Oğuz daha iyi. Geçen sezon Alanyadayken de daha iyiydi. Oğuz ortalamanın bir tık üzerinde. Tam yeterli demem. Aynısı barış içinde geçerli hatta oğuzdan daha yetersiz bana göre. Aldığı 25 de abartı bir değer. Hele keremin o fiyatlara gittiği yerde ki kerem çok daha iyi topçu barışın 25e gitmesi uçuk bence.Oğuz aynı şeyleri düzenli olarak büyük takımda yapıp şampiyon takımın önemli bir parçası olsun sonra konuşulur. Oğuz iyi topçu Barış'tan daha iyi yere de gelebilir ama şuan kıyas etmek saçma.
Sizin anlamadığınız şey şu, 20+5 barış için abartı bir değer değil. Bunun aldığı veya alacağı tekliflerle de alakası yok. GS açısından min değeri bu. Çünkü yerini daha azıyla dolduramaz
Ahahhahaha sonda ki video infilak ettirdi xd Adam mafya deli zengin doymuş... güzel dalga da geçiyor. Şimdiye 3 tane oyuncu almıştı gs.